Kanye West kikerüli a jogsértési pert a „keselyűkről” szóló viták közepette.

Kanye West kikerüli a jogsértési pert a „keselyűkről” szóló viták közepette.

A jogi fenyegetések mágnese Kanye West legalább egy keresetet kapott, amely szerint szerzői joggal védett anyagokat lopott. A Keselyűk 1 rapper – azzal vádolják a múlt héten, hogy engedély nélkül mintavételezte Black Sabbath “Iron Man” és Donna Summer “I Feel Love” című számát írta: Ozzy Osbourne VAGY Nyári birtok – már nem áll szemben azzal az állítással, hogy a 2021-es Hálaadás hírhedt Kimye-kitöréséről készült videót a filmező önkéntes beleegyezése nélkül töltötte fel az Instagramra.

Videós Elijah Graham beperelte Westet a szövetségi bíróságon tavaly októberben Los Angelesben. Rögzítette, amint West a mikrofont hallgatja egy rendezvényen, ahol a Los Angeles-i Skid Row-n a hajléktalanoknak vacsoráztak, és panaszkodott a házassága felbomlott Kim Kardashiannal. A gyorsan elterjedt videóban West azt állította, hogy válását isteni beavatkozás akadályozza meg. „Az elbeszélés, amelyet Isten akar, az, hogy lássátok, mindent meg lehet váltani” – mondta másodikként által megosztott videó egy része Emberek.

A től beszerzett új dokumentációban Guruló kő, Graham ügyvédei azt kérik, hogy a keresetet előítélettel utasítsák el, vagyis azt nem lehet újra benyújtani. A lépésre nem sokkal azután került sor, hogy egy szövetségi bíró azt mondta, hogy az ügyben nem indult „szorgalmas vádemelés”, és a blokkolás küszöbén áll. Graham és West ügyvédei sem válaszoltak azonnal a hétfőn elküldött megjegyzésekre.

Az eredeti perben Graham azt állította, hogy 2021. november 24-én rögzítette videóját, azzal a reménysel, hogy pénzt kereshet belőle. Azt mondta, hogy West illegálisan fordította el az összes nyereséget, amikor a videó ehelyett West Instagram-fiókján terjedt el.

„Minden kapcsolatokban követtünk el hibákat. Elkövettem néhány hibát. Nyilvánosan tettem olyan dolgokat, amelyek férjként nem voltak elfogadhatók. De most, ma, bármilyen okból – nem tudtam, hogy itt leszek, nem tudtam, hogy a mikrofon előtt leszek –, de azért vagyok itt, hogy megváltoztassam ezt a narratívát. Nem engedem E! írd meg a családom történetét” – mondta West a felvételen, utalva arra a hálózatra, amely Kardashian sikershow-ját indította el.

„Én vagyok a házam papja. A lehető legközelebb kell lennem a gyerekeimhez” – mondta. „Ha az ellenségnek sikerül elválasztania Kimye-t, családok milliói fogják azt gondolni, hogy az elválasztás helyes. De amikor a királyság, amikor Isten… újra egyesíti Kimye-t, családok milliói lesznek hatással arra, hogy le tudják győzni az elszakadást, a traumát, amelyet az ördög arra használt, hogy szegénységben tartsa az embereket, miközben az emberek a hajléktalanságból kiugrottak. menj el a Gucci boltba.”

Egy évvel a hálaadásnapi látogatása után West küldte csapatát vissza a Skid Row-hoz, hogy kioszthassa a „White Lives Matter” pólókat.. Ugyanebben a hónapban volt Nyugat – tweetelte a terveit hogy “halál a 3-mal A ZSIDÓNÉPEN”. Később bocsánatot kért egy héberül írt Instagram-bejegyzésbende aztán ismét az antiszemita, sportideológiát hirdette egy póló a norvég metálzenésznek, Burzumnak, akit antiszemitizmus miatt bírságoltak meg. Előléptette is Keselyűk 1 a Burzum borítóját idéző ​​műalkotásokkal.

Ozzy Osbourne és felesége, Sharon Osbourne nem vették fel Ye bocsánatkérését, amikor pénteken a közösségi médiában felrobbantották az “Iron Man” mintáját. Keselyűk 1 dal “Karnevál”. “Kanye West engedélyt kért, hogy ének nélkül hallgathasson egy 1983-as Iron Man című előadás egy részét az amerikai fesztiválon, és megtagadták az engedélyt, mert antiszemita, és sokaknak okozott mérhetetlen szenvedést.” – írta az énekes nagybetűvel. «Tegnap este egyébként is használta a mintát az albumhallgató partin. Nem akarok társulni ezzel az emberrel!

Sharon, férje menedzsere a nap folyamán ezt követte: “Jogi lépést fontolgatunk” – nyilatkozta a nő. “Ozzy nem beszélt Kanye-vel, de a mi csapatunk beszélt az övékkel.” Amikor Keselyűk 1közös albumot Ty Dolla $ignstreaming platformok péntek este, a tisztázatlan mintát kicserélték.

A késői disco dívák ruhája Nyári nőEközben szombaton az Instagramon vádaskodott nyugat “I Feel Love” című tartós slágerének szerzői jogsértéséről. “Kanye West… engedélyt kért Donna Summer I Feel Love című dalának felhasználására, elutasították… Megváltoztatta a szöveget, valaki újra énekelte, vagy mesterséges intelligenciát használt, de ez az “I Feel Love”… szerzői jogok megsértése!” A Instagram sztori Fény.

Irányzat

A Keselyűk 1 A “Good (Don’t Die)” című dalban egy hang énekli az összetéveszthetetlen szöveget: “Élek, élek, élek, élek, ohhhh”, a dallamhoz hasonló dallammal és ütemben. nyárias eredeti. A Nyugat képviselője nem válaszolt Guruló kőhozzászólás kérése a Birtok bejegyzéséhez.

Westet legújabb projektje mellett Los Angelesben is beperlik egykori könyvelőjétől. A január 2-án benyújtott dokumentum szerint a felperes ezt az ügyet is elutasította.

Related Posts

Read also x