Kanye West összeáll Drake Beeffel a “Like That” remixen.

A folyamatban lévő viszály között Gácsér és ami úgy tűnik, minden kollégája a rap világában folytatódik és most Kanye West, Drake régi ellenfele csatlakozott a chathez. Szombaton, néhány órával azután, hogy Drake elejtette az övét Kendrick Lamar mesterséges intelligenciával segített “Taylor Made Freestyle” Kanye megjelent Justin Laboy rádióműsorában A letöltés és bemutatta a „Like That” Kendrick-asszisztált remixét. Jövő ÉS Metro Boomin kislemez, amely az egész iparágra kiterjedő háborút robbantott ki Drizzyvel mindenki látókörében. Még néhány lövést is kapott J. Cole, valószínűleg azért, mert a “Big Three” az ő és Drake “first-person shooter”-ben kihagyta Yeezyt. A remix népszerűsítésére Kanye megosztotta egy X-minősítésű mém ami abból fakadt, hogy J. Cole rajongóinak nincs sok szerencséjük a nőkkel.

A pályán Ye megcélozza Drake kiadói üzleteit, ellensúlyozva azokat a jab-eket, amelyeket Drake Kendrick ellen a kiadói szerződései miatt tett. Kanye rappel: “It’s a wrap for niggas/Hol van Lucian, szolgáld ki a gazdád, nigga/Van egy kis táska a gazdáidnak, ugye/Életre szóló üzlet, sajnálom a niggákat.” A sor talán utalás Drake hatalmas szerződését az UMG-vel 2022-ben írták alá. A dal későbbi részében Ye is megcélozza J. Cole-t a következő sorral: “Y’all so out of a sight, out of mind/I’m’t is think of a Drake line/Play J. Cole, get the punci” Száraz.”

Kanye remixe akkor érkezik, amikor Drake folyamatosan nyitogatja Kendricket – vitathatatlanul az egész ellene irányuló támadás lényegét –, hogy rávegye, hogy adjon ki választ a Push Ups című válaszszámára, amely a múlt hétvégén kiszivárgott. hivatalosan pénteken adták ki. Miután feltöltötte a számot streaming platformokra, Drake az Instagramján folytatta Kendrick válaszadásra késztetését, sőt a nyugati parti hip-hop nagyjainak, Tupacnak és Snoop Doggnak az AI által generált hangját is bevonta a “Taylor Made” című freestyle-be, amelyben Drake azt állítja, hogy Kendrick válaszának késése annak tudható be, hogy Taylor Swift kiadta új albumát A megkínzott költők osztálya.

Irányzat

Kanye és Drake évek óta köztudott, hogy ellenségesek egymás iránt, 2018-ban egy ütés miatti vitától kezdve, amely Pusha TA Drake-kel folytatott vita, amelynek során felfedte fia, Adonis létezését, mára hírhedtté vált. Ye, aki tavaly kiesett a kegyelemből egy sorozat antiszemita rikácsolás után, idén visszatért a popkultúra élvonalába, és önállóan kiadta albumát. Keselyűk, a Carnival című kislemezzel, amely az év elején elérte a toplisták első helyét. Ye közzétett egy fotót magáról a stúdióban Metro Boominnal, új szövetséget sugallva egy generáció rapnagyjai között zajló csatában.

Kanye remixe egyelőre még nem jutott el a streaming platformokra, és internetes pletykák keringenek egy Pusha T-t is tartalmazó verzióról. Mindez arra utal, hogy a rap folyamatban lévő polgárháborúja nem ér véget egyhamar.

Related Posts

Read also x