Kíváncsi vagy, miért idegesítették el a Helldivers 2 Sluggerjét? Nyilvánvalóan ez azért volt, mert a vadászpuskát tévesen “a legjobb mesterlövész puska a piacon” nevezték el.

Kíváncsi vagy, miért idegesítették el a Helldivers 2 Sluggerjét?  Nyilvánvalóan ez azért volt, mert a vadászpuskát tévesen “a legjobb mesterlövész puska a piacon” nevezték el.

Újabb nap, másik nap Pokolbúvárok 2 A javítás a tegnapi Helldivers 2 patch körüli folyamatos diskurzus közepette érkezik, mivel az utóbbi – istenem – új egyensúlyozási változtatásokat vezetett be, amelyek néhány fegyvert érintettek. Szerencsére az Arrowhead egyik fejlesztője egy kicsit több információval szolgált arról, hogy mi okozza a fegyver nerfedését.

A fegyverek, az ellenségek és a küldetések erejét érintő legújabb változtatások az első nagy változások a játékban az első készlet óta. meglehetősen kellemetlen eszmecserék a feldúlt közösség tagjai és a fejlesztők között múlt hónap elején. Természetesen ezúttal nem volt szóbeszéd, igaz, figyelembe véve Néhány vadonatúj fegyver került a játék arzenáljába Csak azért, hogy az emberek kipróbálják a múlt héten? Ha akarod, barátom.

A fő vitapont egyes játékosok 01.000.200 patch változások Az SG-8S Slugger sörétes puskához kapcsolódik, amely az utolsó egyensúlyfolt előtt a vasúti fegyverhez hasonló kedvenc lett. Ahogy az Arrowhead vezető játéktervezője, Alex Kravchenko elmagyarázta a játék Discord szerverén lévő játékosoknak, a Slugger nerf mögött nem csak az áll, hogy annyira népszerű.

Válaszul arra, hogy valaki azt sugallta, hogy a sörétes fegyvert az Arrowhead választotta, mert ez a tényező valószínűleg annak tudható be, hogy sok játékosnak nem volt könnyű hozzáférése a PLAS-1 Scorcherhez, Kravchenko ezt írta: “Ez tévedés, a választási arány az oka a Slugger nerfnek. .” Majd így foglalta össze: “A tény az, hogy (a Slugger) a legjobb mesterlövész puska volt a piacon, és ez nem alkalmas vadászpuskára.”


Alex Kravchenko egyik megjegyzése a Helldivers 2 Discord szerveren.
Kép jóváírása: VG247

Miután a játékos felvetette, hogy a Diligence polírozása jobb megoldás lehet a probléma megoldására, Kravcsenko így érvelt: “A mesterlövész puska nem illik a sörétes puskához, a használati eseteik teljesen eltérőek.” “Amint láthatja” – tette hozzá a fejlesztő -, “a mesterlövész puskákat is vizsgáljuk. Ebben a javításban a (Diligence Counter Sniper), ()Dominator és ()AMR-t buffoltuk, tehát azt mondanám, hogy kapunk ott.”

adott Válasz a Redditen Legalábbis az első megjegyzésekből ítélve úgy tűnik, hogy Arrowheadnek sok munkája lesz, hogy meggyőzze a Slugger rajongókat arról, hogy ez a nerf megéri. Eltekintve attól a ténytől, hogy a játék mesterlövész puskáinak szükségük van ezekre a finomításokra, amelyeken Kravchenko szerint Nyílfej dolgozik, a fő probléma az a tény, hogy a nerf egy része a fegyver eltántorító és leütő ereje (két tulajdonság, amelyekről a játékosok állítása szerint nem kulcsfontosságúak -tartományi jártasság). – vissza vannak rögzítve.

A fejlesztő azt is megerősítette, hogy “a meglévő problémákat, mint például az íjkilövő gyújtáshibája, a lándzsa nem reteszelődik megfelelően, a rosszul beállított távcsövek… a jövőben ki kell javítani. „De ez (a) időigényes és ismétlődő folyamat, tehát csak időre és az Ön bizalmára van szükségünk.”

Ezzel a filozófiával összhangban apró folt 01.000.201A mai nap eldobása egyetlen frissítést biztosít a játékhoz, amely tartalmazza a tegnapi javítást követő “gyakori összeomlás javítását az Acquisitions menüben”.

Sajnos még mindig nem tartalmaz javítást a hógolyó okozta balesetekre. Hógolyóban való részvétel tilosHa nem akarsz kockáztatni.

Related Posts

Read also x