Klubünnep a nemzet pályáján élőben

Klubünnep a nemzet pályáján élőben

Gól nélküli első negyed után a 49ers játékosa, Christian McCaffrey megszerezte 2024 első touchdownját. Super Bowla San Francisco 10-0-ra vezetett a Kansas City ellen a második negyedben – és ki szurkolt neki a Niners end zone-jában? Zselés tekercs és zenésztársak tömege ült az asztalnál Élő nemzet Camp Club.

És ez még csak az első félidő volt: Miután a Chiefs 19-19-re kiegyenlítette a meccset, és hosszabbításba vitte a meccset, a nagy ligában szereplő csapat láthatta, ahogy a Kansas City levonul a pályára, és ugyanabban a félidőben megszerezte a Super Bowl-győztes touchdownt. . területen, közvetlenül előttük. Tate McRae megosztott a videó a Chiefs ünnepségéről az Instagram-sztorijában „wowwwww” felirattal, miközben Kygo megjelent a videó a döntő touchdown akcióban.

A Live Nation átvette a pályaszintű lakosztályokat a Las Vegas-i Allegiant Stadium északi végi zónájában, és összegyűjtötte a zene legnagyszerűbb neveit különböző műfajokból és kiadókból, hogy verhetetlen kilátással nézhessék meg a meccset. Jelly Roll – aki elérte Eredménytábla a Super Bowl kulisszái mögött – kapcsán látható volt a Field Club társasági pillangója A Kelly géppuskaChad Smith fűszeres piros chili paprika, Nickelbackírta Chad Kroeger, Huszonegy pilóta, A láncdohányosok, Képzelj sárkányokatDan Reynolds és Kygo.

Jelly barátja és munkatársa Lainey Wilson látták, amint utoléri “várj a kamionban” duettpartnerét. KEMÉNY és McRae-vel is lógni és A LAROI fiúaki viszont MGK-val csevegve töltött egy kis időt.

Szilva súlya ÉS Feid látták lógni Marco Antonio Solisfrontembere Los Bukisamely májusban elindítja az első spanyol nyelvű rezidenciát Las Vegasban.

Miközben Bob Weirrel lógott (aki hamarosan elkezdi a sajátját Las Vegas-i rezidencia a Sphere-nél val vel Halálok és társaság májusban), Smith, a Chili Peppers a majdnem Super Bowl csapatát képviselte egy Detroit Lions sapkát viselve a Field Clubban. Eredménytábla A listavezető párosok – a Twenty One Pilots Josh Dunn és Tyler Joseph, valamint a The Chainsmokers Drew Taggart és Alex Pall – egy asztalon osztoztak.

Chloe és Halle Bailey lefilmezte a Tick ​​tock a Field Clubból Muni Long „Made for Me” című filmjének filmzenéjével (tökéletes kezdősorral a hasonszőrű nővérek számára: „Twin, hol voltál?”).

Más sztárok, akiket a Live Nation Field Clubban észleltek: Post Malone (csak az övéből Super Bowl előadás az „Amerika, a szép”), Travis Scott, Maren Morris, Lizzo, 21 éves Savage, Jared Leto, Kevin Richardson a Backstreet Boysból, Lil Nas meglepetésvendég Usher félidei műsorában) és Zhu.

Alább megtalálja a Field Club közösségi bejegyzéseit, beleértve a Bailey nővéreket; Jamil Davis a Revels csoportból, Scott és Pluma mellett; és a miami éjszakai életű vállalkozó, David Grutman, Pluma, Jelly Roll és a Live Nation vezérigazgatója, Michael Rapino társaságában.

Related Posts

Read also x