Lady Gaga újraalkotja sminkjét a 2024-es Super Bowl félidejében

Lady Gaga újraalkotja sminkjét a 2024-es Super Bowl félidejében

Lady Gaga közelebb jött Super Bowl LVIII tökéletesen a témában.

Ahogy a fenti képen is látható, a “Rain on Me” szupersztárt vasárnap este (február 11-én) látták a Las Vegas-i Allegiant Stadion tömegében, San Francisco 49ers mezben és hozzáillő csillogó kinézetben, amit 2017-ben viselt. amikor lenyűgöző teljesítményt nyújtott Félidős műsor az NRG Stadionban Houstonban, Texasban.

A New York-i popsztár a Super Bowl stadion tetejéről a „God Bless America” és a „This Land Is Your Land” egyvelegét énekelve Lady Gagával énekelte a 13 perces sorozata alatt. beleértve a “Poker Face”, “Born This Way”, “Bad Romance” és így tovább. A vizuálisan és zeneileg impozáns szettet egy illeszkedő mikrofonleeséssel fejezte be, majd feldobott egy rúgást és leugrott egy létráról, hogy befejezze a műsort.

Felfedezni

Felfedezni

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

Annak ellenére, hogy Gaga csapatának nem sikerült megnyernie a Super Bowlt – a 49ers hosszabbításban 25–22-re kikapott a Kansas City Chiefstől –, idén élvezhette Usher félidei show-ját. Legnagyobb slágereit adta elő, köztük a “Caught Up”, “Burn”, “U Got It Bad”, “Confessions Part II”, “Love In This Club” és még sok mást, miközben a jellegzetes érzéki táncmozdulatait adta elő a közönség. üvöltő tömeg.

Usher is tartogatott néhány meglepetést, hiszen néhány híres barátja, köztük Alicia Keys is csatlakozott a színpadhoz az “If I Ain’t Got You” és a “My Boo” összekeverésére, mielőtt SHE kinyújtotta a pofát. elejtette a gitárszólót, Ludacris és Lil Jon pedig összeállt, hogy felpörgesse a tömeget a „Turn Down for What” és „Yeah!” keverékével.

Related Posts

Read also x