Lásd: Jelly Roll Lobby a fentanilellenes törvényjavaslatról a szenátusi meghallgatáson

Lásd: Jelly Roll Lobby a fentanilellenes törvényjavaslatról a szenátusi meghallgatáson

Feltörekvő vidéki sztár Zselés tekercs csütörtökön jelent meg a Capitol Hillen, hogy nyomást gyakoroljon a törvényhozókra, hogy hozzanak törvényt a terjedésének megállítására fentanil.

„Bocsásson meg, kicsit ideges vagyok, megszoktam, hogy egy rock & roll zenekar van mögöttem, amikor előttem van a mikrofon” – mondta Jelly Roll a szenátus banki, lakásügyi és városügyi bizottságának meghallgatásán. a FEND Off Fentanyl Act elfogadásakor. „Amíg itt megoszthattam a tanúvallomásomat, fontosnak tartom megjegyezni, mielőtt elkezdenénk, hogy ebben az öt percben, amikor beszélni fogok, valaki az Egyesült Államokban tartózkodik túladagolásba fog belehalni.”

Így folytatta: „Minden koncerten, ahol fellépek, tanúja vagyok a fentanil szívszorító hatásának. Látom, hogy a rajongók a zene formájában küszködnek ezzel a tragédiával, a zenében keresnek vigaszt, és remélik, hogy élményeik nem lesznek hatással másokra. Ezek az emberek meg akarnak bizonyosodni arról, hogy választott tisztségviselőik valójában többet törődnek az emberi élettel, mint az ideológiával és a pártoskodással.”

A Grammy-díjra jelölt rapperből lett énekes, Jason DeFord, régóta nyíltan beszél múltbeli kábítószer-problémáiról, ideértve a súlyos rablás miatt rács mögött eltöltött időt és az eladási szándékkal történő birtoklást. Azóta arra összpontosítja erőfeszítéseit, hogy segítsen a hasonló helyzetben lévő fiataloknak elkerülni ugyanazt a hibát. „Félúti házakat és átmeneti központokat fogok építeni – ez az igazi szívem” – mondta Jelly Roll A New York Times.

“Úgy gondolom, fontos, hogy elmondjam, nem azért vagyok itt, hogy megvédjem az illegális kábítószer-használatot, és megértem a kábítószer-kereskedői múltam paradoxonát a bizottság előtt” – mondta Jelly Roll a meghallgatáson. – De úgy gondolom, hogy ez tesz engem tökéletessé ahhoz, hogy erről beszéljek. Részese voltam a problémának. Most itt vagyok, és egy olyan embert képviselek, aki részese akar lenni a megoldásnak.”

Így folytatta: „A társadalom rendes tagjaként vagyok itt. Hülye dalszerző vagyok, de első kézből láttam ennek olyan módon, amilyennek a legtöbben nem. Arra buzdítok mindenkit, hogy ne csak fogadja el ezt a törvényjavaslatot, hanem azt is, hogy ott, ahol számít, emelje a konyhaasztalhoz.

A kétpárti FEND Off Fentanyl Act – amely azokat célozza, akik a halálos opioidokat Amerikába szállítják – 2023 júliusában fogadta el a szenátus, de még nem hagyta jóvá a Házat. „A FEND Off Fentanyl Act egy szankciók és pénzmosás elleni törvényjavaslat, amely segít leküzdeni az ország fentanilválságát azáltal, hogy az amerikai közösségeket pusztító opioidkereskedőket célozza meg” – mondta korábban a szenátus bizottsága az amerikai bank-, lakás- és városi ügyekben.

Irányzat

„A törvényjavaslat javítani fogja a jelenlegi törvényt, hogy az amerikai kormányhivatalok hatékonyabban megzavarhassák a tiltott opioid-ellátási láncokat, és megbüntessék azokat, akik elősegítik a fentanil-csempészetet. A törvényjavaslat azt is biztosítja, hogy ne csak a tiltott kábítószer-kereskedelem, hanem az azt jövedelmező pénzmosás ellen is szankciókat szabjanak ki.”

Jelly Roll meghívást kapott, hogy beszéljen a törvényhozókkal a törvényjavaslat két támogatója, Sherrod Brown (D) ohiói és Tim Scott (R) dél-karolinai nevében. „Köszönet az elnöknek, Brown szenátornak és Scott szenátornak, hogy lehetővé téve, hogy a megtörtek nevében beszéljek a mai tárgyaláson” – tette közzé Jelly Roll később az Instagramon. “Imádkozom, hogy ez az üzenet valódi változás és tudatosság kezdete legyen a fentanillal és a kábítószer-függőséggel kapcsolatban Amerikában.”

Related Posts

Read also x