Lindsay Lohan, Renee Rapp és mások – Billboard

Lindsay Lohan, Renee Rapp és mások – Billboard

Az eseményen megjelentek az eredeti film többi szeretett színészei is, köztük Tina Fey (Ms. Norbury) és Rajiv Surendra (Kevin Gnapoor).

Majdnem 20 évvel az eredeti után Rossz lányok mozikba került – és az azóta eltelt idő alatt a popkultúra klasszikusává vált – a Rossz lányok A musical hivatalos premierje hétfőn (január 8-án) volt a New York-i AMC Lincoln Square színházban, és sztárjai a vetítés előtt a rózsaszín szőnyegre sereglettek.

Az eredeti rossz lány, Lindsay Lohan a szőnyegen pózolt egy olyan ruhában, amely a régi hollywoodi csillogást idézte: földig érő fekete Alexander Vauthier ruhát ezüst, ékköves kivágásokkal. Míg az eredeti film többi műanyaga – Rachel McAdams, Lacey Chabert és Amanda Seyfried – nem jutott el a New York-i premierig, Lohan a zenés filmben most Cady Heront alakító Angourie Rice-el és a forgatókönyvíró, Tina Fey-vel pózolt. a közös fotózásra a szőnyegen. Mindenki kedvenc Mathlete rappere, Kevin G (Rajiv Surendra) szintén az épületben tartózkodott, és az eredeti filmből készült csapatkabátjában mutatkozott be.

A premier alatt Reneé Rapp – aki a zenés filmben Regina George méhkirálynőt alakítja – egy sima fekete ruhában jelent meg a rózsaszín szőnyegen, a mídernél rózsaszínű fűzővel. Rapp ezután megtalálta Megan Thee Stalliont, és közös fotókon pózoltak a film „Not My Fault” című filmzenéjén. Utóbbi irizáló lila ruhát viselt, amely potenciális biccentésként szolgált George hírhedt lila melltartó jelenetéhez az eredeti filmben. .

További fényképek megtekintése innen Rossz lányok New York-i premier lent.

Related Posts

Read also x