Lizzo pontosítja a “Kiléptem” kijelentést, nem hagyom abba a zenét

Lizzo pontosítja a “Kiléptem” kijelentést, nem hagyom abba a zenét

Amikor Lizzo A múlt héten őszinte nyilatkozatot tett az Instagramon, amelyben kijelentette, hogy “KIléptem”, sok rajongó azt feltételezte, hogy az “Igazság fáj” énekesnője végleg eltávolodik a nyilvánosságtól. Éppen ezért, amikor alig két nappal később elkezdte posztolni a Yitty alakformáló márkájának promóciós fotóit, néhányan kissé összezavarodtak.

De egy kedden (április 2-án) közzétett új videóban Lizzo határozottan tisztázta a dolgokat. „Csak tisztáznom kell: amikor azt mondom, hogy abbahagyom, azt értem, hogy nem figyelek a negatív energiákra” – mondta a kamera felé akvamarin body-ban. “Amit nem adom fel, az az életem öröme, ami a zenélés, az emberekkel való kapcsolatteremtés.”

– Tudom, hogy nem vagyok egyedül – folytatta. „Semmilyen formában vagy formában, én vagyok az egyetlen személy, aki megtapasztalja azt a negatív hangot, amely hangosabbnak tűnik, mint a pozitív… Továbbra is haladok előre, továbbra is önmagam maradok.”

A videó körülbelül négy nappal az énekes után érkezik megosztott egy üzenetet Az Instagramon nagybetűkkel írták alá: „KIVÁTOK”. „Elegem van abból, hogy elviseljem, hogy mindenki belerángasson az életembe és az internetre” – olvasható a március 29-én közzétett feljegyzésben. “Csak azt akarom, hogy zenét csináljak, boldoggá tegyem az embereket, és segítsek a világnak egy kicsit kisebbé válni.” jobb, mint ahogy találtam. De kezdem azt hinni, hogy a világ nem akar engem.”

„Folyamatosan küzdök a rólam elmondott hazugságokkal, hogy befolyást és nézeteket szerezzek…” – folytatta akkor. „Minden alkalommal a vicc feneke vagyok a megjelenésem miatt… a karakteremet olyan emberek veszik fel, akik nem ismernek és nem tisztelik a nevemet. Nem jelentkeztem erre a szarra.”

Noha a Grammy-díjas soha nem részletezte, hogy a „meghurcoltatás” mely eseteire utalt, igaz, hogy az elmúlt hónapokban nagyon sok vizsgálat alá került. Tavaly augusztusban három volt turnétáncosa tett feljelentést zaklatási per ellene szexuális visszaélés és ellenséges munkakörülmények miatt.

Lizzo határozottan kitartott amellett, hogy az állítások hamisak, és nem sokkal azután, hogy a per híre nyilvánosságra került, közleményében “szenzációhajhász történeteknek” minősítette őket. Múlt heti „Kilépek” üzenetét követően Ron Zambrano felperes ügyvéd kiadta a következő kijelentést: „Vicc, hogy Lizzo azt állítja, hogy zaklatják az interneten, amikor őszintén meg kellene néznie magát… Legújabb posztja csak egy újabb ripacskodás, amely figyelmet kér, és megpróbálja elterelni a figyelmét saját kudarcairól, miközben továbbra is hibáztatja. mindenki másnak azért a nehéz helyzetért, amibe került.

A zenész ügyvédje azonban megosztott válasszal válaszolt Eredménytábla“Mivel az ügyének csaknem a felét elutasították, 18 független tanú Lizzo oldalán áll, és nem született megállapodás az ízletes készenléti díj megszerzéséről, Ron vad személyes támadásokba kezdett, amelyeknek semmi közük azokhoz az ügyfelekhez, akiket állítólag képvisel. ”

Bármi is történik, úgy tűnik, Lizzo eltökélt szándéka, hogy továbbra is a pozitív dolgokra összpontosítson. „Csak köszönetet szeretnék mondani” – tette hozzá új videójában zihálva. “A szeretet, amit kaptam, többet jelent, mint tudjátok.”

Lásd Lizzo bejegyzését alább.

Related Posts

Read also x