Machine Gun Kelly reagál a Razor Blade gitárvitára

Machine Gun Kelly reagál a Razor Blade gitárvitára

A Kelly géppuska újra megtette, emberek. És ez alatt azt értjük Sikerült idegesíteni emberek művészi kijelentéssel valószínűleg nem túl jól átgondolt. Ebben az esetben egy jellegzetes borotvapenge alakú gitár.

MINT Sztereogumi Megjegyzés, az MGK a közelmúltban elindított egy új gitárcsaládot a Schecterrel. Legtöbbjük hagyományos gitárnak tűnik, köztük egy rózsaszínű is, amely hasonló az MGK 2020-as albumának borítóján szereplőhöz. Jegyek a My Downfall-ra. Az egyetlen borotvapenge formájúazonban nem meglepő módon vitákat váltott ki az önsértés és a vágás esetleges dicsőítése miatt.

Az MGK a maga részéről elmagyarázta a gitár mögött meghúzódó ihletet egy közelmúltbeli előadásában. Azt mondta, hogy a hangszert „egyfajta ódaként” tervezték Jegyek a My Downfall-raa vers a „Title Track”-ben.” Majd hozzátette: „De egy óda a húszas éveimhez és az összes őrült időszakhoz, amin keresztülmentem.”

A szóban forgó „Title Track” sor megjelenik az előkórusban, és többször is megismétlődik a dal során: „Bototvával szedem le a szélét, „Ugorj le a párkányról” – mondták. ezek a dalszövegek az önsértésről szólnak, bár talán az MGK minősítése, miszerint a gitár tervezése egyben óda volt a húszas éveiben átélt “minden őrült pillanathoz”, azt jelenti, hogy borotvapengét kell használni más dolgok vágására, például hajra vagy nos, izé, drogok.

Vagy talán ez egy metafora a szélén való életről. Vagy talán egy biccentés W. Somerset Maugham 1944-es regényére, A borotva éleamely a nevét az ősi hindu szöveg egyik verséről kapta, Katha Upanishad, „A borotva éles élét nehéz átengedni; ezért a bölcsek azt mondják, hogy az üdvösséghez vezető út nehéz.”

Irányzat

Az MGK-nak a gitár megjelenését követő kritikai hullámra adott válasza alapján talán soha nem fogjuk megtudni szándékának és inspirációjának teljes mélységét. „Soha nem fogom elmagyarázni a művészetemet, mert az igazi művészet beszélgetős és mindig nyitott az értelmezésre” – írta MGK Twitter”, de azt kell mondanom, hogy a legtöbben következetesen tévednek. majd engem hibáztass a te verziódért, ami szerinted az én művészetem. végül is szomorú vagyok amiatt, ahogyan az emberek általában véve látnak engem. béke.”

Vagy mint egy bölcs ember egyszer mondta– Igen, tudod, ez pont olyan, mint a te véleményed, ember.

Related Posts

Read also x