Mark Selby azzal fenyegetőzik, hogy abbahagyja a snookert, miután “szánalmas” vereséget szenvedett Gary Wilsontól

Mark Selby azzal fenyegetőzik, hogy abbahagyja a snookert, miután “szánalmas” vereséget szenvedett Gary Wilsontól

Négyszeres világbajnok Marco Selby kilépéssel fenyegetőzött snooker elvesztése után Tour bajnokság Gary Wilsonnak, aki szintén „kínosnak” minősítette győztes teljesítményét.

Wilson 10-8-as győzelmet aratott 105-ös ziccerével, de mindkét játékos keservesen bánt manchesteri teljesítményével.

„Úgy értem, nagyon szánalmas voltam, az elejétől a végéig” – mondta Selby az ITV4-nek. „Valószínűleg az egyik legrosszabb meccsem, amit profiként játszottam. Biztosan fent.

„Ha továbbra is így játszom, igen, nem fogok tetszeni, és határozottan más pályát választok.

„Egyikünk sem játszott jól a második edzésen, Gary jól játszott hétfőn, és megérdemelte az 5-3-as vezetést. Ma egyikünk sem játszott jól. Az egész játék során így voltam. Megérdemeltem, hogy veszítsek. Megpróbálkozom a világbajnokságon, de ha továbbra is így játszom, nem folytatom.”

Wilson úgy véli, hogy javítania kell a Zhang Anda elleni negyeddöntő előtt, és az ITV4-nek azt mondta: „Hogy őszinte legyek, nem tudom, hogyan nyertem. Hálás vagyok, hogy Mark nem játszott túl jól, mert kínos voltam.

„A jelzőakció még tegnap sem volt – lehet, hogy kicsit jobban nézett ki, de legbelül úgy éreztem, hogy küzdök. Nagyon gyorsan és gyorsan csináltam mindent, és csak próbáltam haladni előre.

Wilson felidézte, hogy 95, 98, 78 és 101-es szünetet hajtott végre, amikor 5-3-ra vezetett a hétfői nyitóülésen, és ezért biztosan jó tippeket adott, így válaszolt: „Helytelen.

„Nem sikerült túl jól eltalálnom a lövéseket, de akkor is tudok gólt lőni, amikor nem találom el jól a lövéseket. Nagyon rossz érzés volt ma, és még rosszabb volt, ezért hagytam ki annyi könnyű labdát, sok lehetőséget és mentőövet adtam neki.

„Valóban, ha tisztességesen játszom, és Mark olyan rosszul játszott volna, mint ott, akkor 10-3-ra, 10-4-re kellett volna nyernem. Annyira rossz volt, hogy nagyon közel volt, és hálás vagyok, hogy ő sem játszott túl jól.

“Nem tetszik, de csütörtökön visszajövünk, és csak remélem, hogy addig találok valamit.”

Ali Carter a negyeddöntőben a rivális Ronnie O’Sullivannel találkozik majd, miután ellenállt Barry Hawkins lendületes visszavágójának.

Carter 7-1-re vezetett, miután Hawkins megnyerte az első frame-et, de a balkezes az első kilencből hetet megnyert az éjszakai sessionben, beleértve a 17. frame-et is, miután két snookerre volt szüksége.

Carter azonban kitartott, hogy legyőzze a következőt, és 10-8-as győzelmet aratott, ami összecsapást jelent O’Sullivannel, 11 héttel azután, hogy a páros szóharcba keveredett az O’Sullivan által megnyert Masters döntőt követően. Sullivan.

„Szeretem a kihívást most, mert ő a legjobb játékos, aki valaha ütőt fogott” – mondta Carter az ITV4-nek. „Ha egy újabb negyeddöntőben akarok vele szembenézni, idén döntőt játszottam vele, jó helyen vagyok.”

Marcos Williams A döntő keretben remek, 66-os vezetést produkált, 10-9-re legyőzte Tom Fordot, és beállította a negyeddöntőt Judd Trumppal.

„Az elmúlt órában és háromnegyedben halott voltam, teljesen le voltam pusztítva” – mondta Williams, aki most tért vissza kínai útjáról.

„Azt hittem, mindennek vége. Hogy honnan jött ez a rés az utolsó keretben, nem tudom. Valószínűleg ez volt az egyik legjobb kiadás, amit valaha készítettem.”

Related Posts

Read also x