Mavis Staples 85. születésnapi koncertprogramja: Chris Stapleton, Hozier

Mavis Staples 85. születésnapi koncertprogramja: Chris Stapleton, Hozier

Black Pumas, Hozier, Jeff Tweedy, Norah Jones, a The War and Szerződés és mások fellépnek a gospel ikon tiszteletére az április 18-i eseményen.

Mavis Staples születésnapját néhány hónappal korábban ünnepli a sztárokkal teli Mavis Staples 85th: All Star Birthday Concerttel. Az április 18-ra tervezett esemény a Los Angeles-i YouTube Theatre-ben egy főszereplőt tartalmaz gospel és soul énekes magát, további megjelenésekkel től Chris Stapleton, Grace Potter, Fekete pumák, Hozier, Norah Jonesés több. (Staples július 10-én lesz 85 éves.)

“Tavaly év végén a nyugdíjazásról beszéltem” – osztotta meg Staples közleményében. “De miután egy ideig gondolkodtam, megálltam, és arra gondoltam: “Nos, mit csináljak?” Megkérdeztem az Urat: “Miért vagyok még mindig itt? Mit akarsz tőlem? Okkal tartottál itt?” És az egyetlen ok, amiért látok, az az, hogy a dalaimat énekeljem, ezért vagyok még mindig itt, és alig várom, hogy lássam ezt a műsort a barátaimmal, akik szintén énekelni fogják a dalaimat!

Az esemény előtt további előadókat is bejelentenek, de a bejelentett listán szerepel még Jackson Browne, Jeff Tweedy, Keb’ Mo’, Michael McDonald, Nathaniel Rateliff, Robert Randolph, Taj Mahal és a The War and Szerződés is. Don Was zenei igazgató, Keith Wortman, a Blackbird Presents vezérigazgatója pedig ügyvezető producer lesz.

Irányzat

„Életem megtiszteltetése ennek a műsornak a készítése, hiszen mindannyian azért gyűlünk össze, hogy megünnepeljük azt a nőt, aki oly sokat adott az évek során tetteivel, zenéjével és varázslatával” – osztotta meg megjegyzésében Wortman.

A Mavis Staples 85. évfordulója: Az All Star Birthday Concert általános kiárusítása február 16-án, pénteken délelőtt 10 órakor kezdődik (PT) a Ticketmasteren keresztül.

Related Posts

Read also x