Mikel Arteta jobban összpontosít az Arsenal bajnoki címére, mint az új szerződésére

Mikel Arteta jobban összpontosít az Arsenal bajnoki címére, mint az új szerződésére

Mikel Arteta “nagyon boldog”. Arsenal de megelégszik azzal, hogy megvárja a szerződéshosszabbításról szóló megbeszéléseket, miközben a klub ezüsttárgyak utáni keresésére összpontosít.

A spanyolok meglévő megállapodása ben Emirates Stadion jövő nyáron jár le.

A címmel kihívó Arsenal a második a tabellán Premier League tabellán – két ponttal lemaradva az éllovas Liverpool mögött kilenc meccsel, mielőtt szerda este a küzdelmes Lutont fogadta volna.

Az Ágyúsok Európa dicsőségére is törekszenek, és jövő héten megkezdik a Bajnokok Ligája kétharcú negyeddöntőjét a Bayern München ellen.

Arra a kérdésre, hogy történt-e frissítés a szerződéses helyzetével kapcsolatban, Arteta azt válaszolta: „Nem, semmit.

“Nagyon boldog vagyok. Még egy év van hátra a szerződésemből, ez hosszú idő a futballban. A játékosok boldogok, a klub boldog, nincs probléma.

„Csak a futballmeccsekre és a győzelemre koncentrálok, és ez most a legfontosabb.”

Arteta 2019 decemberében a másik spanyol Unai Emeryt követte az Arsenal menedzsereként három és fél éves szerződéssel, majd 2022 májusában megállapodott a kétéves hosszabbításban.

A 42 éves játékos esélytelen kapust javasolt Aaron Ramsdale a következő szezonban is Észak-Londonban maradhat, miközben a találgatások a rivális Newcastle-lel kötik össze.

Az angol válogatott Ramsdale, aki 2021-ben csatlakozott az Ágyúsokhoz a Sheffield Unitedtől, a tavalyi szezonban folyamatosan jelen volt a bajnokságban, de azóta a második helyre esett vissza David Raya mögött.

„Tudod, hogy nem kommentálom ezeket a dolgokat” – mondta Arteta a Newcastle körüli átigazolási spekulációról.

“Nagy valóság, hogy Aaron itt van (a következő szezonban), mert ő a játékosunk, és szerződése van.”

Related Posts

Read also x