Nate Amos, a Water From Your Eyes bejelenti ezt a Lorelei albumot, és megoszt egy új videót: nézd meg

Nate Amos, a Water From Your Eyes bejelenti ezt a Lorelei albumot, és megoszt egy új videót: nézd meg

Ő itt Loreleiszóló projektje Víz a szemedbőlNate Amos új albumot jelentett be. Doboz barátnak, doboz sztárnak keresztül érkezik június 14-én Dupla dupla lövés. Megosztotta az új dalt”Tánc a klubban”, egy karaktertanulmány az elcseszett romantikus archetípusról, zenei videóval a rendező Joey Agresta. Nézze meg alább.

Míg Doboz barátnak, doboz sztárnak a legújabb az Amos szólólemezek hosszú sorában, mint például a This Is Lorelei, technikailag ez az első teljes hosszúságú szólóalbum, amelyet hagyományos LP formátumot szem előtt tartva írt. Vallomásos, diaristikus popdaljai énekes-dalszerzői klisékkel játszanak, gyakran az önreflexióval az élen.

„Nemrég fejeztem be egy túrát a Water From Your Eyes-szel, ahol 40 percig a földön feküdtem Stonehenge-ben, és úgy döntöttem, hogy abbahagyom a fűszívást” – magyarázta Amos. „Kezdetben ez az album csak egy kihívás volt, hogy zenét csináljak anélkül, hogy felkapaszkodnék, és aggódtam, hogy nem fogok tudni semmit kitalálni. Nagyjából mindenkitől elszigetelődtem, és egész nyáron dalokat írtam. Eléggé összetört és érezhetően depressziós voltam, de egyfajta egészséges mentális romboló üzemmódban is, és próbáltam újragondolni, hogyan szeretnék továbblépni az életemben. Jóban-rosszban, amit készítettem, egy megkésett gyógyulási albumnak bizonyult, amely nagyrészt jelentősebb függőségekkel foglalkozik, amelyektől egy évvel korábban megszabadultam.

Víz következett a szemedből Mindenki össze van törveaz egyik 2023 legjobb albumaival vel egy remix album ÉS a Ween borítója. Tavaly az Amos Water From Your Eyes zenekartársa, Rachel Brown két új projektet is kiadott, mint Köszönöm, hogy eljöttek: Az összeállítás Nem sokról maradtál le és a Mi a képességem a szeretetre? EP.

Olvassa el Pitchfork feltörekvő interjúját “Alt-Pop Duo Víz a szemedből Próbálja ki a legjobbat.”

Related Posts

Read also x