Nézze meg, amint Kylie Minogue egy vegyest ad elő, és fogadja el a globális ikont a Brit Awards-on

Nézze meg, amint Kylie Minogue egy vegyest ad elő, és fogadja el a globális ikont a Brit Awards-on

Az énekesnő a BRIT Global Icon díját is átvette

Kylie Minogue elfogadva 2024 BRIT Awards A Global Icon Award díját, és fellépett a szombati ceremónián a londoni O2 Arénában.

Dua Lipa, aki elnyerte a Pop Act díjat és kolléga volt művész a BRIT-nél, átadta a díjat Minogue-nak. Az ausztrál popsztár több mint 30 éves karrierje során kilenc brit első számú albumot és hét brit kislemezt gyűjtött össze. Ahogy a bemondó mondta az adás során: “Kylie a zenei újrafeltalálás mestere.”

Minogue köszönetet mondott mindenkinek, aki elkísérte pályafutása során, és támogatta az őt követőket is. – Rendben, zokogni fogok Raye-nek. Raye, megcsináltad” – mondta az énekesről, aki történelmet írt azzal, hogy hat díjat nyert a 2024-es Brits-en.

„Egy életen át – 36 éven át – a közös élményeken keresztül, és ami igazán kiemelkedik számomra, az a zene szeretete és az emberekkel való kapcsolat.” Hozzátette: “Van egy részem, ami még mindig az a 14 éves lány a szobájában, aki arról álmodik, hogy zenéljen és bekerüljön ebbe az iparágba.” Ezután kiabált a BRIT iskola diákjainak, és arra buzdította őket, hogy kövessék álmaikat.

„Csak érlek téged. Hallom az ígéretedet, és nagyon izgatott vagyok érted” – mondta. „És itt vagyok ezzel. És bármi lehetséges.”

Minogue szintén egy felvillanyozó vegyesjátékkal zárta az estét. Fellépését élénkpiros ruhában kezdte, miközben a színpad fölé tornyosult egy kis emelvényen, miközben elindult a „Padam Padam”-ba. Miután az emelvény, amelyen állt, leereszkedett, hogy elérje a színpadi szintet, más ruhákba és más korszakokba váltott át, és csatlakozott futurisztikus háttértáncosaihoz. Piros felsőruháját levéve fekete ruhában, fehér díszítéssel jelent meg, hogy elénekelje 2001-es megahitjét, a “Can’t Get You Out of My Head” címet.

Irányzat

De a művésznek nem ez volt az egyetlen ásza. Fekete köpenybe és maszkba öltözött emberek csoportja csatlakozott hozzá a színpadon, miközben újabb jelmezt cserélt a színpadon, levette fekete ruháját, hogy felfedje a fehéret, mielőtt belevágott volna a “Szerelem első látásra” című filmbe.

„Köszönöm szépen” – mondta, miközben végigment a színpad középső sétányán. „Köszönöm, hogy velem vállaltad ezt a hihetetlen utazást” – folytatta, mielőtt elénekelte volna az eufórikus „All the Lovers”-t, hogy lezárja közel hétperces szettjét és a 2024-es Brit Awards-átadót.

Related Posts

Read also x