Nézze meg Dua Lipa „Training Season” című előadását a 2024-es Brit Awards-on

Nézze meg Dua Lipa „Training Season” című előadását a 2024-es Brit Awards-on

Az énekesnő szombati fellépésével nyitotta meg a díjátadót

Dua Lipa lépett színpadra 2024-ben BRIT Awards hogy az ünnepséget „Tréningszezon” előadással nyitják meg. A múlt hónapban az énekesnő elindította a Grammy-díjátadót is keverékkel amely tartalmazza a dalt, valamint a “Dance the Night”-ot és a “Houdini”-t.

Az énekesnő táncosoktól támogatva, rövidített bőrdzsekiben és rövidnadrágban énekelte el dalát egy romantikus partner megtalálásáról, aki megkapja a “Mert az edzésszezon vége” című dalát. Éneklés közben végigrobogott a kifutón, és ő és a táncosok rányomták bélyegüket a jó hangulatú koreográfiára, amelybe néhány táncos is leereszkedett felülről, hogy akrobatikus mozdulatokat végezzenek. Az izgalmas szett vége felé Dua Lipát egy akrobata pár emelte a levegőbe, majd visszaszállt a színpadra, hogy lezárja a dalt.

Lipát az év művészének és az év dalának jelölték a “Dance the Night” című filmért, és a hajnali órákban hazavitte a Pop Act díjat. Az eseményre további előadók között van Raye és Kylie Minogue, akik zárják az estét.

Irányzat

Lipa harmadik albumának kiadása előtt áll. Ledobta a kislemezt”Houdini” novemberben, és az azt követő „Training Season”-t ugratta ki, amely februárban érkezett meg, miután bemutatták a Grammy-díjon.

„Ez a lemez egy kicsit nyersebben hangzik” – mondja mondott Guruló kő hogy mit várhatunk ettől az új albumtól. „Szeretném megragadni a fiatalság és a szabadság lényegét, a szórakozást, és hagyni, hogy a dolgok megtörténjenek, legyenek azok jók vagy rosszak.”

Related Posts

Read also x