Rihanna 8 év után először ad koncertet egy esküvőn Indiában

Rihanna 8 év után először ad koncertet egy esküvőn Indiában

Rihanna március 1-jén, pénteken visszatért a színpadra Anant Ambani és Radhika Merchant esküvő előtti koncertjén az indiai Jamnagarban.

Az énekesnő és a Fenty-mágnás pazar ünnepségen lépett fel, amely egy többnapos ünnepség része volt a leendő ifjú házasoknak, akik július 12-én kötik össze hivatalosan Mumbaiban. A közel 1200 fős vendéglistán szerepelt Rihanna, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Sunder Picha, Ivanka Trump és a bollywoodi híresség, Shah Rukh Khan. AP kapcsolatok.

Ambani a többmilliárdos Mukesh Ambani, a Reliance Industries elnök-vezérigazgatója, valamint Nita Ambani, a Reliance Foundation alapítója fia. Merchant Viren Merchant, az Encore Healthcare Pvt. Ltd. vezérigazgatója és Shaila Merchant vállalkozó lánya.

Felfedezni

Felfedezni

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

„A show volt a legjobb” – mondta Rihanna a kamerába a koncert után, amikor paparazzik megkeresték. – Nyolc éve nem csináltam igazi show-t.

Annak ellenére, hogy Rihanna fellépett a Super Bowl félidei show-jára ÉS az Oscar-gálán tavaly nem adott fel teljes koncertet a 2016-os Anti World Tour óta. Állítólag 19 dal volt Péntek esti felállás.

Az Ambani-dinasztia híres az extravagáns esküvői ünnepségekről. Amikor Mukesh lánya, Isha 2018-ban férjhez ment, Beyoncé lépett fel a ceremónián, és amikor az üzleti titán legidősebb fia, Akash 2019-ben megnősült, a Coldplay Chris Martin and the Chainsmokers felvették.

Tekintse meg alább Rihannáról Indiában készült klipeket, köztük a “Bitch Better Have My Money”, “Work”, “Umbrella”, “Stay”, “All of the Lights”, “We Found Love”, “Diamonds” és több.

Related Posts

Read also x