Ronnie O’Sullivan vs Ali Carter ÉLŐ: Snooker Tour Championship pontszámok és haragmeccsek frissítései

Ronnie O’Sullivan vs Ali Carter ÉLŐ: Snooker Tour Championship pontszámok és haragmeccsek frissítései

Ronnie O’Sullivan elárulta, hogy “telefonált a szamaritánusoknak” a snooker világbajnokságon

A keserű rivalizálás között Ronnie O’Sullivan Ez Ali Carter ma délután újra kezdődik, mint a két Essex snooker csillagok ütköznek Tour bajnokság negyeddöntőben Manchesterben.

A párosban régóta rivalizálnak, és nem szeretik egymást, ami az év eleji Masters döntő után dőlt el. O’Sullivan 6-3-ra kikapott nyerjen nyolcadik Masters koronát az Alexandra Palotában, de Carter dühöngött ellenfelére, „undorító tettekkel” és „a padlón főzéssel” vádolta.

A „The Rocket” visszautasította ezeket az állításokat, és visszalőtt csúnya beszéd, ragaszkodik ahhoz, hogy „mindenki tudja, milyen”, és azt állítja, hogy riválisának „problémái” vannak. O’Sullivan azt mondta: „Ő egy rémálom. A fenébe is, miért van problémája velem? Nem fogadom el. Nem érdekel, csinálj néhány labdát. Nem érdekel. Minél többször provokálja ezt, annál jobban megbüntetem minden alkalommal. Rendeznie kell a kibaszott életét.”

A Tour Championship a döntő előtti torna Snooker Világbajnokságáprilis 20-án kezdődik a sheffieldi Crucible Theatre-ben, ahol O’Sullivan az idei évadban elért egyesült királyságbeli bajnoki és masters sikereire épít, és megszerezte a modern rekordot jelentő nyolcadik világbajnoki címet.

Kövesse az alábbi műveleteket, és találja meg a legújabb sportfogadási szorzókat, ajánlatokat és tippeket itt:

1712141597

Hány óra van O’Sullivan vs Carter között?

Ronnie O’Sullivan vs Ali Carter a Tour Championship negyeddöntőjében a tervek szerint április 3-án, szerdán kerül sor. A 19 frame-ből legjobb meccs 13:00-kor kezdődik (BST), nyolc frame-vel a délutáni sessionben, majd a játékosok visszatérnek, hogy befejezzék a mérkőzést az esti szakaszban, 19:00-tól (BST).

A győztes bejut az elődöntőbe, és a Zhang Anda vs. Gary Wilson győztesével találkozik.

A szurkolók a meccset és a 2024-es Tour Championship hátralévő részét az ITV4-en követhetik az Egyesült Királyságban, az élő közvetítés pedig elérhető az ITV X-en és az ITV Sport weboldalán. Az adás 12:45-kor kezdődik BST.

Ha külföldre utazik, és jelentősebb sporteseményeket szeretne nézni, előfordulhat, hogy VPN-re lesz szüksége a streamelő alkalmazás blokkolásának feloldásához. VPN-összefoglalónk segít, és magában foglalja ajánlatok VPN-eken a piacon. A VPN-t használó nézőknek meg kell győződniük arról, hogy betartják az összes helyi előírást, ahol tartózkodnak, valamint a szolgáltatójuk feltételeit.

Lucas Baker2024. április 3. 11:53

1712141501

Minden, amit tudni kell a Ronnie O’Sullivan vs Ali Carterről

Ronnie O’Sullivan Ma riválisával, Ali Carterrel találkozik a Tour Championship negyeddöntőjében.

A páros nem ért egyet az idei Masters döntő során felfokozott feszültséggel. A „The Rocket” 6-3-ról legyőzte Cartert 10-7-re az Alexandra Palace-ban, és meghosszabbította rekordját nyerjen nyolcadik Masters koronát.

Carter azonban dühös volt O’Sullivanre, és „gusztustalan cselekedetekkel” és „a padlón ülve” vádolta. O’Sullivan visszautasította ezeket az állításokat, és azzal válaszolt csúnya beszédragaszkodik ahhoz, hogy „mindenki tudja, milyen”, és azt állítja, hogy riválisának „problémái” vannak.

„A fenébe is, miért van vele baja? Nem fogadom el. Nem érdekel, csinálj néhány labdát. Nem érdekel. Minél többet provokálja, annál jobban megbüntetem minden alkalommal” – mondta. “Természetesen. Csak sírt ás magának. Rendeznie kell a kibaszott életét.”

Itt van minden, amit tudnod kell:

Lucas Baker2024. április 3. 11:51

1712141395

Ronnie O’Sullivan x Ali Carter

Isten hozott a A független élő közvetítés a Ronnie O’Sullivan vs Ali Carter meccsről a manchesteri snooker’s Tour Championshipről.

A sport egyik legádázabb rivalizálása folytatódik, ahogy az essexi cuemen közötti személyes ellenszenv ismét a reflektorfénybe kerül az év eleji Masters-en történt bohóckodását követően.

Tartson velünk a teljes élő közvetítésért.

Lucas Baker2024. április 3. 11:49

Related Posts

Read also x