Roy Hodgson nehezen látja a pozitívumot, miután a Palace kései vereséget szenvedett a Chelsea-től

Roy Hodgson nehezen látja a pozitívumot, miután a Palace kései vereséget szenvedett a Chelsea-től

Roy Hodgson nehezen talált pozitívumot, miután a Chelsea kétszer gólt szerzett a játékszünetben, és 3-1-es vereséget mért a Crystal Palace csapatára.

Conor Gallagheraki a 2021–2222-es szezont kölcsönben az Eaglesnél töltötte, kétszer gólt szerzett a visszatérésért, így ő lett az első Chelsea-játékos, aki 90. percet szerzett a meccsen. Premier League mivel pontosan ugyanezt tette ben Selhurst Park 2022 októberében.

A zavarodott menedzser, Hodgson, akinek csapata ismét sérülési válságba került, és mindössze öt pontra van a kiesőzónától, kezdetben nehezen tudta megvitatni a hétfői meccs fényesebb elemeit.

Hodgson így nyilatkozott: „Nincs kedvem brutálisan őszintének lenni a pozitívumokat (kiemelni) és olyan mondanivalót keresni, ami felvidítana, mert nem tudom, mit lehetne mondani, ami felvidítana. felemeltem.

„Mit mondhatnék, ami fel fogja izgatni a játékosokat? Mondhatnám, hogy a játékosok visszatérnek, és ezek a srácok olyan jól teljesítenek, ez jót ígér a jövőre nézve a hátralévő 14 meccsünkkel.

„De természetesen még mindig nem tudjuk, mikor tér vissza (Michael) Olise, (Eberechi) Eze, szóval lehet, hogy még néhány meccsen át küzdünk, mint ma este, mielőtt megnéznénk egy csapatot, amely fenyegeti az ellenfelet. egy kicsit többet, mint amit ma tettünk.”

Nincs kedvem brutálisan őszintének lenni a pozitívumokat (kiemelni) és olyan mondanivalót keresni, ami felvidít.

Roy Hodgson

Ahogy az az elmúlt hetekben a Palace-ban megszokott volt, a kezdőrajt előtt a szurkolók transzparenseket emeltek fel, tiltakozva a klub vezetése ellen, és az egyiken azt mondták: „a szurkolókat figyelmen kívül hagyják és természetesnek veszik”.

Mauricio Pochettino fiai rosszul kezdték a vezetést a 30. percben Jefferson Lerma góljával, de a szünetet követően kevesebb mint két perccel törölte a gólt Gallagher, aki az első meccse volt.

Hodgson nem gondolta úgy, hogy a játékvezető felszerelésével kapcsolatos technikai probléma megoldásának késedelme befolyásolta a döntetlent, hangsúlyozta, hogy mindkét felet egyformán érintette.

Ahogy úgy tűnt, hogy Hodgson csapata – akik a Premier League második félidejének utolsó 15 percében kapott gólok tekintetében a Sheffield United mögött állnak a második helyen – úgy tűnt, hogy pontot szereznek, Gallagher a Chelsea-t a felső félidőbe juttatta. az asztalról. .

Hodgson úgy érezte, csapatának lehetősége nyílott volna az egyenlítésre, mígnem három perccel később Enzo Fernandez minden kétséget eloszlatott az eredménnyel kapcsolatban.

Eközben Pochettino örült, hogy megszerezte a három pontot a Chelsea útja előtt. Manchester városa és a Carabao Kupa döntőjét még ebben a hónapban, de úgy érezte, bőven van hova fejlődni.

Azt mondta: „Szerintem ő (Gallagher) egy olyan játékos, aki nagy elkötelezettséget mutat a csapat iránt, mindig igyekszik minden helyzetben kompenzálni, támadásban és védekezésben egyaránt.

Felbecsülhetetlen egy olyan játékos, mint ő.

Mauricio Pochettino Conor Gallagherről

„Felbecsülhetetlen egy olyan játékos, mint ő. Nagyon örülök neki és nagyon örülök a csapatnak, ez egy győzelem, kellett a három pont.

„Azt hiszem, ha azt kérdezik tőlem, hogy elégedett vagyok-e a teljesítménnyel, 50/50 arányban vagyok, mert nem tudjuk úgy megközelíteni a játékot, és úgy kezdeni a játékot, ahogy elkezdtük.

„Ez az a következetesség, amelyet ki kell építenünk. Következetesebbnek kell lennünk, máshogy kell kezdenünk a játékot.

„De végül nagyon elégedett vagyok, mert megvan a három pont, és most fel kell készülnünk a Manchester Cityre, ami jó teszt lesz számunkra a döntő előtt. Szerintem nagyon jól fogunk készülni.”

Related Posts

Read also x