Selena Gomez tagadja a Timothée Chalametről és Kylie Jennierről szóló pletykahíreket

Selena Gomez tagadja a Timothée Chalametről és Kylie Jennierről szóló pletykahíreket

Selena Gomez ragaszkodik ahhoz, hogy nem pletykált vele Taylor Swift Timothée Chalametről e Kylie Jenner hoz Arany földgömbök – pletykált két másik véletlenszerű emberről, akit ismer.

A rendkívül vírusos pillanat vitathatatlanul beárnyékolta a legtöbb Golden Globe-díjat: egy rendkívül online interakció, amely tele van nagyszerű reakciókkal és mély hírességekkel. A csere állítólagos lényege az volt, hogy Gomez azt mondta Swiftnek, hogy fényképet kért Chalamettől, Jenner pedig visszautasította a kérést.

A pletykák alapja a Calabasashoz fűződő kapcsolatok bonyolult hálózata, elsősorban Jenner barátsága Hailey Bieberrel, Gomez jól ismert ex, Justin Bieber. Val vel azt az egész történetetlogikus volt, hogy a rajongók hajlandóak voltak mélyen beleolvasni Gomezbe, aki látszólag nyomatékos „Nem”-t mondott, amit a döbbenet és a döbbenet követett Swift arcán.

Majdnem két hosszú nap mémekkel, gifekkel és ténynyilatkozatokkal az internet legjobb amatőr olvasóitól, Gomez végre a lehető legmegfelelőbb helyen osztotta meg saját oldalát a történetről: egy naposok megjegyzés rovatában. ÉS! Instagram hírek bejegyzés, amelyre irányítja az érdeklődőket történelem amelyben egy „a helyzetről tájékozott forrás” (klasszikus) cáfolta a rendkívül online spekulációkat.

A fent említett forrás ragaszkodik hozzá: „Nem igaz, hogy odament és fényképet kért. Soha nem látta őket.

Maga Gomez is megerősítette ezt ma, január 9-én, és kijelentette: „Neeeeeee, beszéltem Taylornak két barátomról, akik találkoztak. Nem mintha ez bárkinek a dolga.

Gomez szerint ez igaz, bár most mindenképpen tudni akarjuk, kivel barátkozott.

Irányzat

Továbbá, TMZ a klasszikus TMZ mód szerint ma reggel sikerült Chalamet arcába szúrni egy kamerát, és megkérdezni tőle, hogy „menők”-e? A színész azt válaszolta: „Természetesen”, és tovább tagadta, hogy bármi vitát Gomez és Jenner között volna.

Elfelejt az árakemberek, ez a Golden Globe igazi varázsa.

Related Posts

Read also x