Sinéad O’Connor Estate elítéli a „bibliai ördög” Donald Trump által a „Nothing Compares 2 U” kifejezést a gyűléseken

Sinéad O’Connor Estate elítéli a „bibliai ördög” Donald Trump által a „Nothing Compares 2 U” kifejezést a gyűléseken

Az elhunyt hagyatéka Sinéad O’Connor elítélte Donald J. Trump kampányát, amiért a „Nothing Compares 2 U” című felvételét gyűléseken használta fel, BBC hírek kapcsolatok. A közlemény idézi O’Connor Trumpot „bibliai ördögként” jellemezve – ez csak egy a sok panasz közül az akkori elnökkel kapcsolatban élete során –, és hozzáteszi, hogy az énekes „utálatos lett volna, bántott volna és sértődött volna, ha a munkája félrevezetve.” ilyen módon.”

A cég nyilatkozata O’Connor régóta fennálló kiadójával párhuzamosan Báb, felszólítja Trump kampányát, hogy azonnal hagyják abba a dal használatát. „Sinéad O’Connorról ismert, hogy élete során egy vad erkölcsi kódex szerint élt, amelyet embertársai iránti őszinteség, kedvesség, tisztesség és tisztesség határoz meg” – áll a közleményben. „Ezért felháborodással értesültünk arról, hogy Donald Trump a „Nothing Compares 2 U” ikonikus előadását használta politikai gyűlésein. Nem túlzás azt állítani, hogy Sinéad undorodna, megsértődött volna és sértődött volna, ha a munkáját ily módon félrenyilvánítja valaki, akit ő “bibliai ördögnek” nevezett. Hagyatékának őrzőiként követeljük Donald Trumptól és társaitól, hogy azonnal hagyják abba a zenéjének használatát.”

A múlt hónapban Johnny Marr posztolt ilyen elítélés miután kiderült, hogy Trump a The Smiths “Please Please Please Let Me Get What I Want” című dalát használja bemelegítő zeneként. Sokan mások is megpróbálták megakadályozni Trumpot abban, hogy felhasználja zenéjét, többek között Rihanna, A Rolling StonesÉS Steven Tylervalamint a vagyonát Herceg ÉS David Bowie.

Olvasd el Sam Sodomsky utószavát!Sinéad O’Connor az erő hangja volt a sötétben“és Marc Hoganét vizsgálat a művészek arra irányuló erőfeszítéseiben, hogy megakadályozzák Trumpot zenéjük felhasználásában:

Related Posts

Read also x