Sophie Turner beszél Joe Jonas válásának következményeiről

Sophie Turner beszél Joe Jonas válásának következményeiről

Sophie Turner a szeptemberi hírét követő mérgező médialázra gondol válás írta: Joe Jonas.

„Úgy értem, ezek voltak életem legrosszabb napjai” – mondta Trónok harca mondta sztár Brit Vogue a szerdán (május 15.) megjelent új borítóprofilban kiemelte azokat a címlapokat, amelyek bulizós lánynak festették, miközben Jonas figyelmes apja volt az ex-pár lányainak, a 3 éves Willának és az 1 éves Delphine-nek. „Emlékszem, a forgatáson voltam, szerződésem volt, hogy még két hétig a forgatáson maradhatok, így nem tudtam elmenni. A gyerekeim az Egyesült Államokban voltak, és nem tudtam eljutni hozzájuk, mert be kellett fejeznem Joanna. És ezek a cikkek elkezdtek megjelenni. Fájt, mert tényleg teljesen megkínzom magam minden mozdulatért, amit anyaként teszek – az anyai bűntudat annyira valóságos! Folyton azt mondogattam magamban: „Ebből semmi sem igaz.” Jó anya vagy, és soha nem voltál bulizós lány.”

Turner hozzátette: „Volt néhány nap, amikor nem tudtam, hogy sikerül-e. Felhívnám az ügyvédemet, és azt mondanám: „Ezt nem tudom megtenni.” Egyszerűen nem tudok.” Egyszerűen soha nem voltam elég erős ahhoz, hogy megvédjem magam. Aztán végül, két hét küzdelem után, emlékeztetett, hogy a gyerekeimért küzdök.

Jonas után válást kért szeptemberben a duó megosztott közös nyilatkozatot “közös döntésnek” nevezte a szakítást, és azt írta: “Kölcsönösen úgy döntöttünk, hogy békésen véget vetünk házasságunknak.” Azonban röviddel ezután Turner beperelte Jonast két New York-i gyermekük „jogellenes támogatása” miatt. Hamar ideiglenesen megoldódott őrizetbe vételi csatájuk négynapos közvetítői időszak után. „A produktív és sikeres közvetítés után megállapodtunk abban, hogy a gyerekek egyformán töltenek időt szerető otthonokban az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is” – áll a közös nyilatkozatban. Eredménytábla. “Nagyszerű közös szülői szereplést várunk.”

Az egykori pár 2016-ban ismerkedett meg, és 2019-ben két szertartáson házasodtak össze. Az első egy meglepetés esküvő volt májusban Las Vegasban, amelyet közvetlenül azután tartottak, hogy részt vettek a Billboard Music Awards-on, ahol a Jonas Brothers. Ezt követően június végén tartottak egy pazar esküvőt Dél-Franciaországban.

Related Posts

Read also x