Szavazz február legjobb új játékára – a PlayStation.Blogra

Szavazz február legjobb új játékára – a PlayStation.Blogra

Bármi legyen is a játék preferenciája, februárban nem volt hiány a választási lehetőségek közül. Végtelen órákat töltöttél többjátékos játékban, vagy egyéni küldetésre mentél? Vegye ki a részét, és tudassa velünk az alábbi felmérésben.

Hogyan működik? Minden hónap végén a PlayStation.Blog szavazást nyit, ahol szavazhatsz az adott hónap legjobb új játékára. A szavazás lezárása után megszámoljuk a szavazatokat, és kihirdetjük a győztest közösségi csatornáinkon és a PlayStation.Blogon. A PlayStation Store az év során a legjobb Gamers’ Choice nyerteseket is bemutatja.

Mik a szavazási kritériumok? Tőled függ! Ha csak egy új kiadást ajánlhatnál egy barátodnak abban a hónapban, mi lenne az? Megjegyzés: Az újra kiadott játékok nem támogathatók; A remake-ek viszont olyan ambiciózus, nagyobb szabású feldolgozásoknak vannak fenntartva, mint a Resident Evil 4 (2023) és a Final Fantasy VII Remake.

Hogyan határozzák meg a jelölteket? A PlayStation.Blog és a PlayStation Store szerkesztői csapatai összeállítják a hónap legfigyelemreméltóbb játékainak listáját, és ezt használják fel a felmérés alapjául. Az írásbeli szavazatokat elfogadják.

Related Posts

Read also x