Szerezd meg mind a 7 Fallout RPG-t PC-re mindössze 25 dollárért

Szerezd meg mind a 7 Fallout RPG-t PC-re mindössze 25 dollárért

Ha az Amazon közeledik Fallout tévéműsor Szeretnéd kipróbálni a régóta futó RPG sorozatot, amelyen alapul, van egy jó hírünk; Mind a hét Fallout RPG-t megszerezheti egyszerre, mindössze 25 dollárért. Digitális csomag a Fanaticalnál. Általában ez a csomag 140 dollárba kerül, de korlátozott ideig 82% kedvezménnyel szerezheti be.

A Fanatical Fallout csomagszerződése az eredeti izometrikus CRPG PC-s verzióit tartalmazza Kiesik stb, kiesés 2plusz a gyakran figyelmen kívül hagyott körökre osztott stratégiai spin-off, Fallout Tactics: Brotherhood of Steel. Négy első személyű RPG-t is kapsz, amelyet a Bethesda Softworks adott ki: Fallout 3: Az év játéka kiadás, Fallout 4: Az év játéka kiadás, Fallout New Vegas: Ultimate Editionés online többjátékos mód Fallout 76. A csomag egy 5%-os kedvezménykupont is tartalmaz, amelyet későbbi Fanatikus vásárlások alkalmával lehet felhasználni. A csomagban megvásárolt összes játékot digitális kulcsként szállítjuk, amelyet a Steamen használsz.

Míg az Amazon Fallout TV-sorozata egy önálló történetet mesél el saját egyedi karaktersorral, amelyet élvezhet Még ha soha nem is játszottál a játékokkal, Mivel a sorozat játékai és eseményei kánonnak számítanak, ugyanaz a poszt-apokaliptikus környezet, ezért érdemes megismerkedni a klasszikus RPG-kkel, ha érdekel.

A csomagot akkor is érdemes felvenni, ha nem tervezi a Fallout TV-műsort. Sok Fallout játékot minden idők legjobb RPG-jei között tartanak számon. A Fallout 1, Fallout 2 és Fallout: New Vegas különösen a kiváló minőségű írási és elmélyült szerepjáték mechanikájáért kapott dicséretet, míg a Fallout 3 és 4 a kiterjedt pusztaságuk miatt, amelyek lehetővé teszik a játékosok szabad felfedezését.

Vannak fanatikusok még több lehetőséget Beleértve a jelenleg elérhető Készítse el saját különleges kiadású csomagját Ez lehetővé teszi, hogy akár öt speciális kiadású PC-játékhoz jusson mindössze 15 dollárért. Azt is elkaphatod kedvezményes előrendelés a várható PC-kiadásokban, mint a Prison Architect 2 és Shin Megami Tensei V: Bosszúvagy bővítések, mint Elden Ring: Erdtree árnyéka, The Elder Scrolls Online: Golden Path, és több.

Közzététel: A GameSpot és a Fanatical egyaránt a Fandom tulajdonában van.

Related Posts

Read also x