Szuperkeddi élő frissítések: Minden, amit tudnod kell 2024 legnagyobb tartaléknapjáról

Szuperkeddi élő frissítések: Minden, amit tudnod kell 2024 legnagyobb tartaléknapjáról

KAPCSOLÓDÓ: A republikánus stratéga tagadja a Nikki Haley harmadik fél jegyével kapcsolatos pletykákat

A New York Times/Siena College közvélemény-kutatása szerint a szavazók körülbelül 73 százaléka gondolta: joe biden Túl idős ahhoz, hogy hatékony elnök legyen, mivel a novemberi választások egyre valószínűbbnek tűnnek az elnökkel való visszavágónak. Donald Trump.

A szavazók mintegy 42%-a szerint a volt elnök, aki mindössze négy évvel fiatalabb Bidennél, és a hétvégén felvonta a szemöldökét egy sor megjegyzéssel, túl öreg a feladathoz. tapintatlanság.

közben, nikki haley biztosította őt A 2024-es republikánus előválasztás első győzelme Vasárnap Columbia körzetében felszólalt, és kampányában reményt adott.

Haley veresége az éllovas Trumptól 2016 óta az első alkalom, hogy egy másik republikánus jelölt legyőzött egy korábbi elnököt a versenyben, az idei előválasztás pedig Haley előnyét jelzi a konzervatívokkal szemben. Ez az első jele annak, hogy ez több lesz, mint csak azt. .

Kampányát jelenleg vizsgálják szuper kedd és a lehetőséget lehánt valami állapotot Valószínű, hogy Trump ismét hatalmas számú küldöttet szerez.

1709583655

A közvélemény-kutatások szerint Biden túl idős ahhoz, hogy hatékony elnök legyen

Ami Trumpot illeti, 21% határozottan egyetértett azzal, hogy túl öreg, 21% valamelyest egyetértett, 23% valamelyest egyetértett, és 32% határozottan nem értett egyet.

Oliver O’Connell2024. március 4. 20:20

1709581813

Szuperkedd: néznivaló versenyek és mit kell tudni

Joe Summerrad A következőket kell tudnia:

Alabama, Alaszka, Arkansas, Kalifornia, Colorado, Maine, Massachusetts, Minnesota, Észak-Karolina, Oklahoma, Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Virginia és Amerikai Szamoa Valamennyi lakosnak másnap kell kitöltenie szavazólapját. szuper kedd.

A jelenlegi körülmények között Donald Trump szinte biztosnak tűnik Republikánus párt2024-ben újra indul az elnökválasztáson, és már nyert jelentősebb versenyeket Iowa, New Hampshire, Nevada, az Egyesült Államok Virgin-szigetei, Dél-Karolina, Michigan, Idaho és Missouri előválasztásokon. Kétségei voltak a szavazáson elfoglalt pozíciójával kapcsolatban. , de a Kongresszus eloszlatta őket. Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn így döntött: Az államoknak nincs hatáskörük a jelöltek kizárására..

Trump egyik kihívóját egy kivételével már rég kiszorították, így már csak a jól finanszírozott, de alulteljesítő korábbi ENSZ-nagykövet maradt. nikki haley Még mindig remeg.

Oliver O’Connell2024. március 4. 19:50

1709580055

Az Unió helyzete: A Fehér Ház propagandavillámra készül

elnök joe bidenalelnök kamala harrisés annak vezetői Fehér Ház Mr. Biden kabinetje pedig teljes értékű kampányt indított a Biden-adminisztráció eredményeinek bemutatására és amellett érvelve, hogy további négy évet kell adni munkájának befejezésére az Unió állapotáról szóló éves kongresszusi beszéd után. .

Biden a tervek szerint csütörtökön, két nappal a szuperkeddi előválasztás után adja át éves üzenetét a Kongresszusnak, és egy novemberi általános választási visszavágót indít a 2020-ban legyőzött volt elnök ellen, ha az eredmények a vártnak megfelelnek. Donald Trump.

Ben LaBolt, a Fehér Ház kommunikációs igazgatója nyilatkozatában kijelentette, hogy az elnök “az alulról felfelé és a középen kívüli gazdaság építésének folytatását támogatja, amely rekord munkahelyteremtéshez, a világ legerősebb gazdaságához, valamint a bérek és a háztartások növekedéséhez vezetett”. mondott. Gazdagabb leszel, és csökkennek a vényköteles gyógyszer- és energiaköltségei. ”

Andrew Feinberg Riport Washington DC-ből:

Oliver O’Connell2024. március 4. 19:20

1709578213

Videó: Trump igazságtalanul vádolja Bident azzal, hogy ügyészeket használt fel ellene

Oliver O’Connell2024. március 4. 18:50

1709576424

Szuperkedd: Mikor van? Mely államok vesznek részt, és hány delegált forog kockán?

Itt van minden, amit tudnia kell a holnapi nagy nap előtt, amikor 15 állam és egy terület szavaz az urnákhoz. Ez a szavazás jelentheti a különbséget Nikki Haley győzelme és veresége között.

Joe Summerrad2024. március 4. 18:20

1709572831

Megragadták a gázai tűzszünetet követelő tüntetőket Jill Biden rendezvényén

A First Lady Jill Bidennel tartott rendezvényen egy tüntetőt, aki tűzszünetet követelt Gázában, erőszakkal megragadta és megrángatta a tömeg.

Biden szombaton a nevadai Las Vegasban és az arizonai Tusconban beszélt, de több tüntetőt eltávolítottak a helyszínről, miután félbeszakították Biden beszédét, elsősorban a republikánusok abortuszjogok visszaszorítására tett erőfeszítéseiről, a tusconi Fox Theatre-ben.

Joe Summerrad2024. március 4. 17:20

1709571907

Videó: Scarborough szembeszáll Comerrel a vádemelési vizsgálat miatt

Oliver O’Connell2024. március 4. 17:05

1709571055

Trump „hatalmas győzelmet” ünnepel, miután a Legfelsőbb Bíróság átadta neki a győzelmet

A volt elnököt 2021. január 6-án vádolták azzal, hogy nyilatkozataival felkelésben segédkezett.

ariana bio a következő története van:

Oliver O’Connell2024. március 4. 16:50

1709569919

Egy új felmérés szerint a legtöbb amerikai úgy gondolja, hogy Biden túl öreg ahhoz, hogy hatékony legyen elnökként

A felmérésben a regisztrált szavazók 73 százaléka nyilatkozott így, a 2020-ban rá szavazók 61 százaléka pedig úgy gondolja, hogy életkora miatt a második ciklusban alkalmatlanná válik.

A pénteken közzétett közvélemény-kutatás a legújabb az elnök magas életkorával kapcsolatos kritikák sorozatában, mivel a 81 éves elnök novemberben újraválasztásra készül, és a mindössze négy évvel fiatalabb vezető kihívó, Donald Trump ellen száll szembe. dolog.

A szavazók 42%-a gondolja úgy, hogy Trump túl idős a főparancsnoksághoz.

“A közvélemény-kutatások továbbra is ellentmondanak az amerikaiak szavazati módjának, következetesen túlbecsülik Donald Trumpot és alábecsülik Biden elnököt” – mondta Michael Tyler, a kampány kommunikációs igazgatója. politiko.

“A szavazók tényleges viselkedése, legyen szó rendkívüli választásról vagy elnökválasztási előválasztásról, többet mond, mint bármely közvélemény-kutatás, és nagyon világos történetet mesél el. Joe Biden és a Demokrata Párt továbbra is remekel. Donald Trump és pártja gyenge, készpénz pántos és mélyen megosztott. Kampányunk figyelmen kívül hagyja a zajt, és a győzelemre fog törekedni, akárcsak 2020-ban. Erős kampányt folytatunk.”

A közvélemény-kutatás szerint Trump úr 4 pontos előnyben van Bidennel szemben, 48%-ról 44%-ra.

Ha Biden idén Nikki Haley volt ENSZ-nagykövet ellen indulna, a felmérések szerint 46-37 százalékot verne.

Oliver O’connell2024. március 4. 16:31

1709569231

Harris „azonnali tűzszünetre” szólít fel Gázában

Kamala Harris amerikai alelnök azonnali hathetes tűzszünetre szólított fel Gázában az alabamai Selmában tartott vasárnapi beszédében, a később “véres vasárnapként” elhíresült polgárjogi felvonulások évfordulóján.

“Tekintettel a gázai szenvedések nagyságrendjére, azonnali tűzszünetre van szükségünk. Legalább a következő hat hétre tűzszünetre van szükségünk, és ez az, ami most van terítéken” – mondta Edmund Pettusnak. A férfi hátat fordított. A híd.

Harris a Fehér Ház eddigi egyik legkeményebb elítélését is kihirdette amiatt, hogy Izrael megtagadta a humanitárius segélyek átadását a Gázai övezet lakosainak – ez azután hangzott el, hogy a palesztinok egy rakomány lisztet kaptak. ahogy a segélyszállító teherautók köré gyűltek.

A palesztin egészségügyi minisztérium szerint több mint 100 palesztin vesztette életét az incidensben.

“A gázai nép éhezik. A körülmények embertelenek. Közös emberségünk pedig cselekvésre kényszerít” – mondta Harris.

“Az izraeli kormánynak többet kell tennie a segélyáramlás jelentős növelése érdekében. Nincs kifogás.”

Joe Summerrad2024. március 4. 16:20

Related Posts

Read also x