Taylor Swift bejelentette a “Kínzott költők” utolsó variációját: “A fekete kutya”

Taylor Swift bejelentette a “Kínzott költők” utolsó variációját: “A fekete kutya”

Az énekesnő a “Long Story Short” című dalt is először adja elő a második szingapúri show-n

Taylor Swift bejelentette negyedik és egyben utolsó változatát következő album A megkínzott költők osztálya Vasárnap a második Eras Tour bemutatóján Szingapúrban: “The Black Dog”.

A show Meglepetés dalai része alatt, debütáló élő fellépése után Mindig„Long Story Short” – árulta el Swift április 19-én megjelenő albumának negyedik, egyben utolsó kiadását.

„A fekete kutya” egyesül”A kézirat“,” “A Bolter” ÉS “Az albatrosz” változat-exkluzív bónuszszámokként a számára A megkínzott költők osztálya. A korábbi kiadásokhoz hasonlóan a „The Black Dog” változat is egyedi csomagolást és fotókat, valamint a bónuszsávot tartalmaz, és elődeihez hasonlóan csak korlátozott ideig érhető el – a rajongók most március 6-ig előrendelhetik a „The Black Dog” kiadást. tovább A Swift webáruház.

Swift a 2024-es Grammy-gálán mutatta be új albumát, amikor a színpadra lépett, hogy átvegye a legjobb pop énekalbum díjat (Éjfél). Az a tény, hogy ez a 13. Grammy-győzelme (a szerencseszáma), arra késztette a rajongókat, hogy Swift bejelentést tegyen. (A tartalék terveha nem nyert, akkor bejelentette TTPD tokiói koncertjein.)

Irányzat

Megkínzott költők ez egy album – mondta Swift egy közönségnek Melbourne-ben, Ausztráliában februárban – „Úgy gondolom, hogy minden eddigi albumnál jobban el kellett készítenem. Ez valóban mentőöv volt számomra. Csak azokat a dolgokat, amin keresztül mentem, és amiről írtam. Valahogy eszembe juttatta, hogy a dalírás miért olyan, ami igazán elkísért az életemben.

Swift is megosztotta korábban az album 16 dalt tartalmazó listája (plusz bónuszszám).amely a Post Malone és a Florence + the Machine szolgáltatásait tartalmazza.

Related Posts

Read also x