Taylor Swift bejelenti a “Kínzott költők” “The Black Dog” változatát

Taylor Swift bejelenti a “Kínzott költők” “The Black Dog” változatát

Taylor Swift bejelentette következő albumának negyedik, egyben utolsó változatát, A megkínzott költők osztályamásodik Eras Tour koncertjén Szingapúrban vasárnap (március 3.).

Felfedezni

Felfedezni

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

A kinyilatkoztatás a meglepetés dalok része alatt jött pop a szupersztár szettje, ahol egy összeállítást adott elő MindigA „Long Story Short” és a „The Story of Us” elnémítva Most beszélj. Ez volt a „Long Story Short” élő debütálása is.

„Szerettem volna megmutatni neked valamit, amit még senki nem látott” – mondta Swift a közönségnek, mielőtt bemutatta a negyedik variációt, melynek címe „The Black Dog”.

A fekete-fehér borítón Swift fotója látható, amint felfelé tartva tartja a fejét, a hátoldalon pedig egy másik heves pillanatfelvétel is látható az idézettel együtt: “A régi szokások sikítva halnak meg.” A negyedik változat A megkínzott költők osztálya a megjelenést április 19-re tervezik.

“A régi szokások sikoltozva halnak meg…” Fájlnév: The Black Dog ? Rendeld elő a THE TORTURED POETS DEPARTMENT új, végleges kiadását exkluzív “The Black Dog” bónuszdallal a weboldalamon most” Swift – írta az Instagramon a borítóképek mellett.

A rajongók megrendelhetik a „The Black Dog” kiadást az énekes-dalszerzőtől Online bolt március 6-ig

Swift már három variációt jelentett be az albumból, mindegyik más-más bónuszdal: “The Manuscript”, “The Bolter” és “The Albatross”. Felfedte a “The Bolter” és a “The Albatross” kiadásokat a korábbi turnékon Melbourne-ben és Sydney-ben, Ausztráliában. A rajongók úgy sejtették, hogy a turné első szingapúri koncertjén újabb bejelentés születhetett.

Az „Anti-Hero” énekesnő jelentette be először. A megkínzott költők osztálya átveszi a legjobb pop ének díjat Éjfél a 2024-es Grammy-gálán, február 4-én. Nem sokkal ezután felhagyott a projekttel számlistaamely 16 fő számot és együttműködést tartalmaz a Florence + The Machine és a Post Malone-tól.

Tekintse meg Swift „The Black Dog” változatának bejelentését az X-en és az Instagramon alább.

Related Posts

Read also x