Taylor Swift rokonságban áll Emily Dickinsonnal, írja a genealógiai oldal

Taylor Swift rokonságban áll Emily Dickinsonnal, írja a genealógiai oldal

Kiderült, hogy Taylor Swift nem ő az egyetlen megkínzott költő a családfájában. A cég új törzskönyvi tanulmánya szerint Származása 34 éves pop a sztár távoli rokonságban áll Emily Dickinson amerikai irodalmi ikonnal, akit Swift ma már “unokatestvérének” nevezhet.

Pontosabban a két nő hatodik unokatestvér, háromszor távol. A hétfőn (március 4-én) bejelentett Ancestry eredmények azt mutatják, hogy mind Swift, mind a költő… aki 1830-ban született és 55 évesen halt meg 1886-ban – ugyanannak a 17. századi angol bevándorlónak a leszármazottai. Windsor korai telepese, Conn., az „Anti-Hero” énekesének kilencedik dédapja és Dickinson hatodik dédapja volt.

A zenész felmenői állítólag hat generáción át Connecticutban maradtak, mielőtt Pennsylvania északnyugati részébe költöztek, ahol összeházasodtak a Swift családdal. Sok évvel később Scott és Andrea Swift 1989. december 13-án üdvözölte elsőszülöttüket Nyugati olvasmány mielőtt végül Nashville-be költözött – a többi pedig már történelem volt.

Swiftnek a történelem egyik legelismertebb költőjével való kapcsolatáról szóló hír a Grammy-díjas karrierjének egy nyugtalanító időszakában érkezik, hiszen következő albuma a címe. A megkínzott költők osztálya. A 16 számból álló nagylemez a négy exkluzív bónuszverzióval együtt április 19-én érkezik.

– jelentette be Swift a végleges változat Tól től Megkínzott költők március 3-i Eras Tour bemutatóján Szingapúrban, és kiderült, hogy a negyedik szám “The Black Dog” lesz. A „The Manuscript”, „The Albatross” és „The Bolter” bejelentését követi, amelyek mindegyike tartalmaz egy exkluzív bónuszszámot.

Új albumának megjelenési ciklusa alatt Swift “A megkínzott költők osztályának székeként” emlegette magát.

„És így bizonyítékokba kerülök / elhomályosult címerem / zúzódásként szerzett múzsáim / talizmánjaim és amulettjeim” – olvasható Swift kézírásos feljegyzésében, miután az albumot először bejelentette. „A szerelemben és a költészetben minden igazságos…”

Ancestry akkor is megosztotta ezt a megjegyzést, amikor hétfőn egy Instagram-bejegyzésben bejelentette a popszupersztár kapcsolatát Dickinsonnal.

Related Posts

Read also x