“Teljesen kontrollon kívül”: a Phoenix Open leállítja a sör értékesítését, mivel a részeg golfrajongók káoszt okoznak

“Teljesen kontrollon kívül”: a Phoenix Open leállítja a sör értékesítését, mivel a részeg golfrajongók káoszt okoznak

A kaotikus tömegjelenetek magára a golfra is hatással voltak Hulladékgazdálkodási Főnix nyitva míg földcsuszamlások, hóangyalok és harcok beárnyékolták a tornát.

A közösségi médiában elterjedtek a részeg jelenetek videói, ami miatt az alkoholárusítást is rövid időre felfüggesztették az esemény alatt, a jegyekkel rendelkező rajongók pedig beszorultak a sorompókba, és nem tudtak belépni.

A rendezvény utolsó napjánAz US Ryder Cup tavalyi kapitánya Zach Johnson és egy másik golfozó Billy Horschel dühös szót váltott a nézőkkel a sportág leglátogatottabb tornán, amelyen a szurkolói viselkedés önmagában is történetté vált.

Johnsont hallották a nézőknek elmondani hogy „elege van ebből”, és azt követeli, hogy „fogjanak be”.

A Phoenix Open néhány videója vírusként terjedt a közösségi médiában

(USA TODAY Sports a Reuters Con-on keresztül)

Horschelt egy külön incidensben látták, amikor egy nézővel tiltakozott, mert kiabált, miközben egyik játékostársa, a selejtező Nicolo Galletti éppen lövést készült eltalálni.

– Pajtás, ha befejezi a lövést, fogd be a szád, ember – kiáltotta Horschel. – Itt próbál eltalálni egy istenverte golflövést – ez a mi kibaszott dolgunk.

Egy félmeztelen férfit letartóztattak, miután átugrott a kötelek között, és a 16. lyukon lévő zöldparti bunkerbe merült, ahol elkezdett „hóangyalokat” előadni a homokban.

A BMW PGA bajnokság korábbi győztese, Byeong Hun An a közösségi médiában „szar show-nak” minősítette az eseményt, amely „minden lyukon teljesen kontrollálhatatlan volt”.

Hozzátette: “Az évek során többször is játszottam itt, és minden rendben volt a mai napig.”

A rajongók felöltöznek és élvezik a Scottsdale-i eseményt

(Getty Images)

A TPC Scottsdale-i eseményen szombaton több mint 250 000 ember vett részt, és kikerült az irányítás.

A délután közepére a szurkolók a jegyek ellenére sem tudtak belépni, mivel a szervezők óvintézkedéseket tettek az eső miatti túlzsúfoltság ellen. Az esős időben a füves partok csúszóssá váltak, és néhányat földcsuszamlássá változtattak a részeg nézők.

A „people’s open” becenévre hallgató Phoenix esemény a dühöngő tömegeiről vált ismertté, és egyes részei várhatóan zajosabbak lesznek, mint az átlagos golfesemény, különösen a stadionszerű 16. lyuk, ahol a résztvevőket csendre kérő táblák voltak kihelyezve. évekig figyelmen kívül hagyták.

Míg Nick Taylor bebiztosította ötödikét PGA Tour címet a Charley Hoffman elleni rájátszás második lyukán, a harcokról és földcsuszamlásokról készült videók már messze túlmutattak a golf szféráján.

A rajongók minden évben rutinszerűen a 16. greenen isszák az italukat egy hole in one után. A mexikói Carlos Ortizt 2022-ben elütötte egy sörösdoboz.

Idén több mint egymillió sört adtak el, de felmerül a kérdés, hogy a hétvégi eseményeknek lehet-e kihatásai a közelgő Ryder Cupra, amelyre a New York-i Bethpage-ben kerül sor.

PA jelentésével.

Related Posts

Read also x