Travis Kelce megosztja, mit tanított neki Taylor Swift a zenéről

Travis Kelce megosztja, mit tanított neki Taylor Swift a zenéről

Travis Kelce nem kell részt vennie a sok közül Taylor Swift– középre egyetemi órákat a világ egyetemein tanítják: tanulj magától a tanártól.

A tavaszi Kelce Jam zenei fesztivál népszerűsítése közben a Kansas City Chiefs szűk köre arról mesélt, hogy mit tanult a zenéről és az élő fellépésekről szupersztár barátnőjétől, akinek az elmúlt évben többször is részt vett a globális Eras Tour-on. “Határozottan szórakoztató volt kísérletezni a zenei ízlésével, az biztos” – mondta Szórakozás ma este kedd (április 2.).

“Annyira elképesztő abban, amit csinál, és felnyitja a szemét, hogy meglátja, honnan szereti átvenni a dolgokat, és hogyan hallgat zenét” – tette hozzá.

Kelce azt is megerősítette, hogy részt kíván venni a Swift néhány soron következő európai bemutatóján: “Tudod, hogy támogatnom kell!” – és elmondta, hogy az “Anti-Hero” énekesének zenéje szerepel a “napi lejátszási listáján”.

„Mindketten nagyon karrierorientáltak vagyunk” – folytatta. „Mindketten szeretjük, amit csinálunk. Bármilyen esély van rá, hogy kimutassam a támogatásomat, és tudván, hogy a világ minden támogatását megmutatta nekem az egész szezonban, csodálatos élmény volt megismerni Tayt.

Az ohiói bennszülött a keddet azzal töltötte, hogy számos kiadványban beszélt a Kelce Jamről, amely Lil Wayne és 2 Chainz vezetésével május 18-án a Kan. állambeli Bonner Springsben található Azura Amphitheaterben lesz látható. Eredménytábla sajtónapján elmondta, hogy mindkét művész a két kedvence a középiskola óta, és hozzátette: “Azt hiszem, ez lesz az utolsó hurrá számomra ebben az évben, amikor a (2024-es) Super Bowlt Kansas Cityvel ünnepelhetem, mennyiért. becsüljük és szeressük őket.”

Miközben cseveg vele A hollywoodi újságíró, elmagyarázta, hogyan inspirálta Swift Eras Tour-ja a Kelce Jam megtervezésében. – Egészen más sztratoszférában van – mondta. „Okkal a legjobb abban, amit csinál. Ez azért van, mert annyira artikulált, és nagyon koncentrál minden egyes dologra, amit csinál. És ez a szépsége.”

„Bolond lennék, ha bármit megpróbálnék kivenni abból, amit csinál, azon túl, hogy csak szórakozik a felbukkanó emberekkel” – folytatta. „Azt hiszem, ez az egyik dolog, amit valószínűleg el tudnék venni: igazán viszonyul azokhoz az emberekhez, akik előtt fellép, és ezért ezt elfogadom.”

Related Posts

Read also x