Travis Kelce szerint az idei év „a legboldogabb, amiben valaha voltam”

Travis Kelce szerint az idei év „a legboldogabb, amiben valaha voltam”

Travis Kelce van mit ünnepelni ezekben a napokban. Amellett, hogy az év elején megszerezte harmadik Super Bowl-győzelmét a Kansas City Chiefsszel, a NFL keskeny beszélő Emberek csodálatos évéről, és ezt mondta a magazinnak: „Én vagyok a legboldogabb, aki valaha voltam. Olyan srác vagyok, akiről egyesek azt mondják, hogy a pohár félig tele és félig üres, az én poharam pedig teljesen tele. Teljesen tele van.”

A 34 éves Kelce nemrég tért vissza a Bahamákról nyaralni barátnőjével Taylor Swift, azt mondta, hogy most “árasztja magából” az életet, miközben minden új kalandban részt vesz, amit nyerő útjainak köszönhetően kapott. „Nagyon szórakoztató a Super Bowl megnyerése után belépni a játékba” – mondta, miután februárban megnyerte harmadik NFL-bajnoki címét az elmúlt öt évben. “Minden ajtó kinyílik, és így átsétáltam ezeken a nyitott ajtókon, megtapasztaltam az életet, és értékeltem azokat az embereket, akik idehoztak, magasra álltam és új arcokkal találkoztam.”

Bár úgy tűnik, Kelce nem foglalkozik kifejezetten Swifttel való kapcsolatával, amelybe nemrégiben Travis is beletartozott repüljön Szingapúrba hogy elkapják a Tay’s Eras Tour egyik műsorát – az A-listás házaspár elfoglaltságai a jövő hónapban ismét hírbe kerülhetnek, amikor a tervek szerint elkezdődnek a szezon előtti programok. A napi munkája mellett ezen a héten Kelce bejelentette a második éves Kelce Jam zenei fesztivál felállását is Kansas Cityben, május 18-án, amelyen Lil Wayne, Diplo és 2 Chainz lép fel.

Mintha ez még nem lenne elég, Kelce a néhai művészről, Jean-Michel Basquiatról készülő dokumentumfilm társproducerei között is szerepel. Király Pleasure és csapattársával, KC QB Patrick Mahomes-szal jövőre steakhouse-t nyitnak szülővárosukban 1587 Prime néven.

Related Posts

Read also x