Travis Kelce Valentin-napi nyomást érez – Billboard

Travis Kelce Valentin-napi nyomást érez – Billboard

Travis KelceTaylor Swift első Valentin-napja mindjárt itt van, és keresi a módját, hogyan teheti különlegessé.

A Kansas City Chiefs tight endje legutóbbi epizódjában utalt a gondolkodásmódjára az ünnepek közeledtével Új magasságok podcast, amelyet testvérével, Jason Kelcével közösen vezet. „Abból, hogy mindketten annyi éven át az NFL-ben játszottak, megtanultunk egy-két dolgot a versenyzésről” – mondja Travis az előre feltöltött hirdetésben. “De ha a tökéletes játékot nyerő ajándékot kell megtalálni Valentin-napra, az Etsy az igazi MVP.”

Míg Jason azt mondta, hogy általában úgy dönt, hogy feleségét, Kylie-t csokoládéval, virágokkal és kártyával ajándékozza meg, Travis továbbra is szemérmes volt a terveit illetően. „Akár érzi a Valentin-nap nyomását, mint Jason és én, akár a megfelelő ajándékot próbálja megtalálni a párjának, az Etsy a megfelelő úti cél, hogy hozzáadja ezt a különlegességet” – mondja.

Felfedezni

Felfedezni

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

Swift és Kelce valós “Love Story”-ja júliusban kezdődött, amikor a futballista megpróbált baráti karkötőt adni Swiftnek az Eras Tour Kansas City-i állomásán. Azóta az énekes számtalan Chiefs futballmérkőzésen vett részt, és a duó többször járt együtt.

“Ha azt mondod, hogy egy kapcsolat nyilvános, az azt jelenti, hogy látni fogom, hogy azt csinálja, amit szeret, megmutatkozunk egymásnak, mások is ott vannak, és nem törődünk vele.” Swift mondott IDŐ decemberben, amikor először nyilatkozott a kapcsolatról. „Az ellenkezője az, hogy rendkívüli erőfeszítéseket kell tennie annak érdekében, hogy senki ne tudja, hogy találkozik valakivel. És csak büszkék vagyunk egymásra.

Related Posts

Read also x