Travis Kelce vitákat vált ki a Super Bowl alatti „elfogadhatatlan” cselekedet után

Travis Kelce vitákat vált ki a Super Bowl alatti „elfogadhatatlan” cselekedet után

Travis Kelce kritikával kell szembenéznie, miután meglökte az övét Kansas City Chiefs edző Andy Reid dühödt cserében a Super Bowl LVIII.

Kelce, a sztárfight end egy újabb Super Bowl címmel zárná Las Vegas-i estéjét ahogy Taylor Swift barátnőjével ünnepelt miután a vezérek legyőzték a San Francisco 49ers 25-22 a hosszabbításban.

Kelce több nagy darabot is játszott abban, hogy segítsünk a főnököknek későn hátulról jönnimivel megbízható célpontot nyújtott Patrick Mahomes hátvéd számára megnyeri a harmadik Super Bowlt öt szezonon belül.

Ám amikor a félidőben a 49ers vezetett, úgy tűnt, Kelce éjszakáját a Reiddel való veszekedés határozza meg, mivel a tight end a Chiefs edzőjénél robbant be a második negyed végén.

A Chiefs 3-0-ra alulmaradt, amikor a csapat a 49ers end zone-ja közelében megtapogatta a labdát, Kelce pedig dühös volt Reidre, miután az edző úgy döntött, kiveszi őt a játékból.

Kelce megtámadta Reidet, és megtámadta a 65 éves edzőt, miközben az arcába üvöltött. Reid rövid időre elvesztette az egyensúlyát, és elfordult Kelcétől, miközben játékosa továbbra is sikoltozott dühében.

Kelce az edzője, Andy Reid arcába sikolt

(Getty Images)

Kelcét egy csapattársnak kellett elrángatnia, és az oldalvonalra vitték hűsölni, ahol a 34 éves játékos dühében a padra csapta a sisakját. A félidő után Kelce a meccs egyik játékosa volt, és 93 yardot szerzett, de amikor az incidens megtörtént, csak egy yardra korlátozta a 49ers védelme.

Kelce, aki megcsókolt a helyszínen Swifttel a Chiefs ünnepségei alatt, később lekicsinyelte az esetet.

Travis Kelce összecsap a Chiefs edzőjével, Andy Reiddel az oldalvonalon

„Ember, izgatott voltam – izgatott voltam, mert nem ütöttünk el minden hengert” – mondta az ESPN-nek.

„Szeretettel megsimogatnom kellett „Big Red”-et, és tudatnom kellett vele, hogy mindannyian itt harcolunk érte, bármi történjen is. Csak gyorsan el kellett mondanom neki, hogy nagyon szeretem.

„Nagyon bízom benne, és abban, hogyan működik vezetőedzőként, vezetőként – ő az egyik legjobb vezető a játékban.

„Nem tudom elégszer megköszönni neki, hogy évről évre lehetőséget adott nekem. Ez a harmadik, ez a második a sorban, ez kétségtelenül neki szól.”

Kelce újságíróknak nyilatkozva hozzátette: „Nekem van a legjobb edzőm, akit valaha is láttam ezen a meccsen.

„Igazán segített átvezetni ezt az érzelmet, a szenvedélyt, és az egész karrieremet ennek a srácnak köszönhetem, és annak köszönhetem, hogy kontrollálni tudom, milyen érzelmeket érzek. Egyszerűen szeretem őt.”

A Kansas City Chiefs tight endje, Travis Kelce (C) és Taylor Swift (L) amerikai énekesnő ünnepel

(EPA)

Reid is lekicsinyelte az incidenst, és úgy tűnt, rávilágított a helyzetre. A veterán NFL-edző a CBS-nek viccelődött: „Fiatalon tart. – Megpróbálta azt a csípőt. Kibillent az egyensúlyomból – általában adnék neki egy keveset, de tudod mit, nem volt lábam alattam.”

Kelce a meccs utáni beszédében a trófeaátadáson megerősítette, hogy a következő szezonban visszatér a Chiefshez, hogy történelmi „tőzeget” érjen el.

Néhány NFL-rajongót azonban nem nyűgözött le Kelce Reiddel szembeni viselkedése, és kritizálták a 34 éves játékost, amiért nem mutat tiszteletet a veterán edző iránt. Kelce tetteit „elfogadhatatlannak” és „rendellenesnek” minősítették a rajongók online megjegyzéseiben.

Kelce és Swift kapcsolata uralta a Super Bowl LVIII felvezetésének nagy részét, és a zenei ikon végig a képernyőn volt látható, miközben Las Vegasban nézte.

Az NFL egyik legnagyobb sztárja, Kelce hírneve robbanásszerűen megnőtt, mióta tavaly év végén randevúzni kezdett Swifttel, és kapcsolatuk új hullámot vonzott a játékba.

Azonban nem ez az első eset, hogy Kelce vitába keveredett a bajnokságban. Kelce több ezer dolláros pénzbírságot gyűjtött be, miután pályafutása során „sportszerűtlen magatartást” követett el, beleértve azt is, amikor 2016-ban egy mérkőzésen egy nehéz kiáltás miatt elvesztette a hidegvérét egy játékvezető előtt.

Kelce büntetést is kapott az ellenfél játékosainak megsértéséért, és 2014-ben azzal vádolták, hogy „éretlen” kézmozdulatot tett egy játékvezető felé a Denver Broncos elleni meccsen.

Related Posts

Read also x