Újra vízumproblémák merülnek fel Angliában, mivel Rehan Ahmed késlelteti Indiába való visszatérését

Újra vízumproblémák merülnek fel Angliában, mivel Rehan Ahmed késlelteti Indiába való visszatérését

Anglia több vízumproblémával kellett szembenézniük, amikor visszatértek Indiába az Egyesült Arab Emírségekben a sorozat közepén eltöltött szünet után Rehan Ahmed a rádzskoti Hirasar repülőtéren vették őrizetbe.

Alapján Sport sztár A lábfonó nem rendelkezett az Indiába való belépéshez szükséges megfelelő dokumentumokkal, ezért a repülőtéren őrizetbe vették, amíg a megoldás meg nem született.

Rehan eredetileg egyszeri beutazásra szóló vízumot kapott, amellyel az első két teszt előtt eljutott Indiába, de Anglia Abu-Dzabiban való tartózkodása azt jelentette, hogy a papírjai az országba való visszatérésekor elavultak. Megakadályozták abban, hogy elhagyja a Rajkot repülőteret, de a késés rövid ideig tartott, mivel gyorsan rendelkezésre bocsátották a sürgősségi vízumot.

A helyi hatóságok rövid távú vízumot intéztek Rehan számára, és Anglia biztos abban, hogy a kérdést a következő 24 órán belül teljesen megoldják, és a megfelelő dokumentumokat beszerzik.

A probléma néhány héttel később jelentkezik Shoaib Bashir Indiába érkezése is késett a vízumkiadás késedelme miattami az első teszt elvesztését eredményezte Hyderabadban. Bashir, aki pakisztáni örökség, vissza kellett térnie az Egyesült Királyságba, hogy személyesen lebélyegezze vízumát, és január 28-án érkezett Indiába.

Bashirhoz hasonlóan Rehan is pakisztáni származású, de kezdetben nem volt problémája az országba való belépéssel, mert vízumot kapott októberben, Anglia 50 év felettiek világbajnoki csapatának tagjaként.

“Az angol csapatnak azt tanácsolták, hogy ismét feldolgozza a vízumot, ami a következő két napon belül megtörténik” – idézték a BCCI illetékesét. Hindustan Times. “A játékos beléphetett az országba a csapat többi tagjával, és kedden edzeni.”

Rehan a sorozat eddigi mindkét tesztmérkőzésén játszott, nyolc kaput szerzett 36.37-nél és 70 futást 17.80-nál, és Jack Leach hiányával a sorozat hátralévő részében a 19 éves játékos nagy szerepet játszik majd a következő három meccset.

Related Posts

Read also x