Usher elfelejti, hogyan kell korcsolyázni az Uber Eats Super Bowl reklámjában

Usher elfelejti, hogyan kell korcsolyázni az Uber Eats Super Bowl reklámjában

Usher nagy energiájú Super Bowl A félidei előadáson egy egész koreografált görkorcsolya-szekció szerepelt, de az énekesnőnek ez a készség kicsúszott az Uber Eats hétfőn (február 12-én) megjelent hirdetéséből.

Felfedezni

Felfedezni

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

A 30 másodperces klipben Usher megpróbálja elmagyarázni táncosainak, hogyan fog működni a görkorcsolya sorozat, de végül megdöbben, és nem tudja megtartani az egyensúlyát. A jelenet ezután az Uber Eats mottójához illik: “Amit elfelejtesz, az Uber Eats megkapja.”

Fellépése során a szupersztár slágerek egyvelegét adta elő, köztük a “Caught Up”, “Burn”, “U Got It Bad”, “Confessions Part II”, “Love In This Club” és még sok mást, amelyek mindegyike a maga jellegzetes érzékiségét kínálja. tánclépések a üvöltő tömegnek a Las Vegas-i Allegiant Stadionban.

Usher is tartogatott néhány meglepetést, hiszen néhány híres barátja, köztük Alicia Keys is csatlakozott a színpadhoz az “If I Ain’t Got You” és a “My Boo” összekeverésére, mielőtt SHE kinyújtotta a pofát. elejtette a gitárszólót, Ludacris és Lil Jon pedig összeállt, hogy felpörgesse a tömeget a „Turn Down for What” és „Yeah!” keverékével.

Ban ben övé Eredménytábla fedősztori, Usher elmondta, hogy megosztotta, hogy Las Vegas-i rezidenciája segített neki felkészülni a félidőre, valamint a Super Bowl bemutatóinak tanulmányozásában. „Megnéztem minden egyes művészt, és elemeztem, hogyan maximalizálták ezt a 12 percet” – osztotta meg. „De tudod, a te időd a te időd. És ez az a pillanat, amelyre az elmúlt 30 évben készültem.”

Tekintse meg Ushert az Uber Eats Super Bowl reklámjában alább.

Related Posts

Read also x