Usher feleségül veszi Jennifer Goicoecheát Las Vegasban

Usher feleségül veszi Jennifer Goicoecheát Las Vegasban

Usher Egy epikus hétvégét fejezte be azzal, hogy feleségül vette régi partnerét, Jennifer Goicoecheát Las Vegasban, néhány órával a fellépése után Super Bowl évi LVIII.

A pár a Vegas Weddings’ Terrace Gazebo-ban házasodott össze, egy szabadtéri esküvői kápolnában, ahol 30 vendég fér el, Usher édesanyja és egykori hosszú távú menedzsere, Jonetta Patton pedig a pár vőfélyének számít – olvasható Emberek.

Felfedezni

Felfedezni

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

“Megerősíthetjük, hogy Usher és Jennifer Goicoechea megtették a következő lépést kapcsolatukban, és vasárnap este összeházasodtak Las Vegasban, közeli barátokkal és családtagokkal körülvéve” – ​​olvasható Usher képviselőinek közleményében. Emberek kapcsolatok.

„Mindketten alig várják, hogy továbbra is együtt neveljék gyermekeiket szeretettel körülvéve, és mindenkinek megköszönik a jókívánságokat.”

Ez nem volt egy lusta vasárnap Usher számára.

Korábban a 45 éves R&B slágergyártó egy 15 perces karrierjét átívelő szettet mutatott be az Allegiant Stadiumban, amelyben a Grammy-díjas énekes végigpörgette slágereit, köztük a “Caught Up”, “Burn”, “U Got It” Rossz”, „Confessions Part II”, „Love In This Club”, Alicia Keys, Will.i.am, Jermaine Dupri, H.E.R., Ludacris és Lil Jon közreműködésével.

Ushernek hosszú és boldog kapcsolata van Las Vegas-szal. Sláger félidős műsora mindössze néhány hónappal azután ért véget, hogy bezárta a Sin City történetének egyik legsikeresebb előadását, és a rezidenciákról beszélt. Utam a műsor 95,9 millió dollárt hozott.

Az övében Eredménytábla fedősztori, Usher elmondta, hogy Las Vegas-i tartózkodása lehetővé tette számára, hogy felkészüljön egy pörgős Super Bowl-szettre. „Megnéztem minden egyes művészt, és elemeztem, hogyan maximalizálták ezt a 12 percet” – osztotta meg. „De tudod, a te időd a te időd. És ez az a pillanat, amelyre az elmúlt 30 évben készültem.”

Usher és Goicoechea, a zeneipar szakembere 2019 óta vannak együtt. Két közös gyermekük van: Sovereign Bo Raymond lányuk és fiuk, Sire Castrello Raymond (Ushernek két gyermeke van Tameka Foster volt feleségétől: Usher V és Naviyd Ely).

Related Posts

Read also x