Usher tiszteleg a néhai dobos előtt a Super Bowl félidőben

Usher tiszteleg a néhai dobos előtt a Super Bowl félidőben

Usher‘S Super Bowl félidős műsor a legnagyobb slágereit ünnepelték néhány olyan művésztárs segítségével, akikkel több mint 20 éves pályafutása során együttműködött. De egy fontos személy hiányzott azon az éjszakán: régi dobosa, Aaron Spears. Az énekes finoman tisztelgett néhai barátja előtt műsora során.

Usher előadásában két dobsor szerepelt a színpadon, köztük egy Spears tiszteletére nyitva hagyott aranydob. Guruló kő – erősítette meg.

Lándzsa, 2023 októberében halt megproducer volt Usher 2004-es nagy sikerében Vallomásokamivel Grammy-jelölést kapott, miközben részt vett Usher és James Brown emlékezetes előadásában, a „Caught Up” és a „Sex Machine” 2005-ös Grammy-gálán. Lil Wayne és Lady Gaga karrierje során.

Irányzat

Spears felesége, Jessica, megerősítette a halálát októberben a közösségi médiában megosztott közleményében, de nem részletezte a halál okát. „Aaron nemcsak hihetetlenül kiváló dobos volt, akit sokan csodáltak páratlan tehetsége és a zene iránti szenvedélye miatt, de ő is odaadó apja volt drága fiunknak, Augustnak” – írta. „Szeretete, útmutatása és melegsége volt a családunk pillére, hiánya pedig olyan űrt hagy maga után, amelyet szavakkal nem lehet leírni.”

Ami Usher félidei fellépését illeti, az énekes a „Caught Up” című dallal indította a szettet, mielőtt belevágott legnagyobb slágereinek sorozatába, köztük a „My Confessions, Pt. II”-be és az „U Got It Bad”-be. Lil Jon megjelent, hogy előadja a „Turn Down For What”-t, mielőtt Usher belevágott az ikonikus „Yeah!”-ba, amelyben Lil Jon és Ludacris is szerepel, aki eldobta ütős versét. Alicia Keys az “If I Ain’t Got You” és a “My Boo” duettben is jelen volt.

Related Posts

Read also x