Xbox Insider kiadási megjegyzések – Alpha (2403.240208-2200)

Xbox Insider kiadási megjegyzések – Alpha (2403.240208-2200)

Sziasztok Xbox Insiders! Ma kiadunk egy új Xbox frissítési előnézetet az Alpha gyűrűre.

Fontos megjegyezni, hogy az operációs rendszer előzetes verzióiban végrehajtott egyes frissítések a motorháztető alatti fejlesztéseket is tartalmazzák, amelyek minőségi és stabil felépítést biztosítanak az Xbox konzolok számára. Továbbra is közzétesszük ezeket a kibocsátási megjegyzéseket, még akkor is, ha a felhasználói felület látható változásai minimálisak vagy a színfalak mögött vannak, így értesítést kap, ha frissítések érkeznek eszközére.

A részleteket lent találja!

Xbox Insider kiadási megjegyzések

Rendszerfrissítés részletei

 • OS verzió: XB_FLT_2403ZN\25398.3778.240208-2200
 • Elérhető: 14:00 PT – 2024. február 12
 • Kötelező: 03:00 PT – 2024. február 13

Új funkciók és élmények

Izgalmas hírünk van! Az Alpha felhasználók valami újdonságra számíthatnak az Xbox frissítési előnézetében.

Beállítás (Xbox Series X|S)

További hálózati optimalizálásokat végeztünk, hogy javítsuk a tartalomletöltést a játékok futása közben.

Javítások benne

Az Xbox Insiders nagyszerű visszajelzéseinek és az Xbox mérnökei kemény munkájának köszönhetően örömmel jelentjük be, hogy a következő javításokat hajtották végre ebben a buildben:

Rendszer

 • Különféle frissítések biztosítják, hogy a helyi nyelvek megfelelően megjelenjenek a konzolon.

ismert problémák

Bár az ismert problémákat a korábbi Xbox Insider kiadási megjegyzések felsorolták, nem hagyjuk figyelmen kívül! De az Xbox mérnökeinek több időre van szükségük ideje megoldást találni. Ha a fenti problémák bármelyikét tapasztalja, kérjük, kövesse a kapott utasításokat, és ossza meg velünk visszajelzését. Jelentse a problémát.

Hang

 • Kaptunk jelentéseket olyan felhasználókról, akik időszakos hangproblémákat tapasztaltak a vezérlőpultban, a játékokban és az alkalmazásokban. Ha problémákat tapasztal, győződjön meg arról, hogy rendelkezik a legújabb firmware-frissítésekkel a TV-hez és egyéb berendezésekhez. Ha nem biztos benne, forduljon a gyártóhoz segítségért.
  • jegyzet: Ha a legújabb firmware-frissítések alkalmazása után továbbra is problémákat tapasztal, kérjük, azonnal küldjön visszajelzést a Probléma bejelentése lehetőségnél az „Újraépítés speciális diagnosztikával” lehetőséggel, majd válassza ki a „Konzolélmények” és a „Konzol hangkimeneti problémák” kategóriát. Ügyeljen arra, hogy a lehető legtöbb információt tartalmazza:
   • Mikor kezdődött a probléma?
   • Csak a játékban/alkalmazásban veszítette el a hangot, vagy a rendszerhangban is?
   • A hangformátum megváltoztatása megoldja a problémát? Ha igen, mi volt az előtte és utána formátum?
   • Az újraindítás megoldja a problémát?
   • Mit tartalmaz a beállításod? Felszerelés, elrendezés stb.
   • És minden további információ, amelyet megadhat a probléma reprodukálásához.

hálózatépítés

 • Kivizsgáljuk az olyan problémáról szóló jelentéseket, amelyek miatt a konzol rendszerindításkor nem tud csatlakozni a hálózatokhoz a várt módon. Ha ezzel a helyzettel találkozik, a lehető leghamarabb jelentse a problémát a Probléma bejelentése menüpontban.

Mint mindig, feltétlenül használja Jelentse a problémát Tájékoztasson minket bármilyen problémáról, amellyel találkozik. Lehet, hogy nem tudunk mindenkinek válaszolni, de az általunk gyűjtött adatok kulcsfontosságúak a megoldások megtalálásához.

Mi történik a visszajelzésével?

Ha Ön Xbox Insider és támogatást keres, látogasson el a következő oldalra: közösségi subreddit. Az Xbox hivatalos munkatársai, moderátorai és más Xbox Insiderek készséggel állnak rendelkezésére aggályai megoldásában.

Amikor közzétesz a subredditben, kérjük, ellenőrizze a legfrissebb bejegyzéseket, és ellenőrizze, hogy a problémát korábban közzétették-e vagy kezelték-e. Mindig javasoljuk, hogy új téma megnyitása előtt adjon hozzá a meglévő témákhoz ugyanazt a problémát. Ez segít abban, hogy a lehető legjobban támogassuk Önt! Ne felejtse el használni a “Probléma bejelentése” opciót a közzététel előtt; A mindkét helyen megosztott információk segítenek jobban megérteni a problémát.

Köszönjük minden Xbox Insidernek a subredditben, és ha csak most csatlakozol hozzánk, üdvözöljük a közösségben! Szeretjük, hogy ez egy ilyen barátságos és közösségközpontú beszélgetési és támogatási központtá vált.

Az Xbox Insider programról további információért kövessen minket izgalom. Maradjon velünk a jövőbeli Xbox Insider kiadási megjegyzésekkel kapcsolatban, ha további információra van szüksége az Xbox frissítés előnézeti gyűrűjéről!

Related Posts

Read also x